Bekensir'in bunaltan hayranı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2013 Güncelleme 24 Mart 2013, 00:03
Bekensir’in bunaltan hayranı

İÇİNDEKİLER

Hızlı aşklarıyla konuşulan Önder Bekensir, uzun süredir ortağı olduğu kulüp nedeniyle Ankara'da yaşıyordu. İstanbul'la kıyaslandığında hayli yavaş kalan Ankara hayatı Bekensir'e iyi gelmemiş olacak ki, İstanbul'a dönüş kararı almış… Bu kararı almış almasına ancak İstanbul'da onu bekleyen çılgın hayranı Bekensir'i pek bunaltmış.
Genelde sanatçıların başına gelen bu durum, işletmeci Önder Bekensir'in tadını kaçırmış.
Telefon, twitter gibi her türlü iletişim aracını kullanan bu gizli hayran; Bekensir'in aracının fotoğrafını çekip, bunaltıcı mesajlarıyla taciz ediyormuş. Bekensir, taciz boyutuna ulaşan bu gizli hayranından kurtulmak için çareyi savcılığa başvurmakta bulmuş…

***
SABİT KANCA DEĞİL SABİT ÇAKMA
Komedi dünyasının sinemadaki gişe başarısı iştah kabartıyor... Komedi zor iştir. Öyle herkesin yapabileceği bir tür değildir. Hatta kötü olursa; insanı bir daha üzerinden atamayacağı sevimsiz yakıştırmalara maruz bırakabilir.
Son günlerde adını sıkça duyduğum Sabit Kanca gösterime girdi. Başrollerini İsmail Baki'nin oynadığı filmde büyük hayal kırıklığına uğradım… Şahan Gökbakar'ın oynayıp yönettiği Recep İvedik filminin kopyası gibiydi… Filmin afişi bile bu "aşırı esinlenme" olayını yansıtıyor.
Hal böyle olunca insan bir buz soğukluğuyla salondan ayrılıyor. Ben bu durumda filmin iyi bir sonuç almayacağı görüşündeyim. Tabii son söz seyircinin.

***
FİS-KOS
Aşk Kırmızı ile adından sıkça söz ettiren Ezgi Asaroğlu en büyük hayalini geçekleştirmek üzereymiş… Hayali kalabalıklardan uzak, bahçe ve doğa kokusuyla iç içe yaşamak olan Asaroğlu, filmden kazandığı parayla Sarıyer'de bahçeli, müstakil bir ev kiralamış. Şu sıralar evinin tadilatı ile uğraşıyormuş… Senelerdir Cihangir'de oturan güzel oyuncu artık bu kalabalıktan kurtuluyorum diyormuş…