ABD'de gerildi

Süperstar'ın bir süredir neden ortada olmadığı ortaya çıktı. Ajda Pekkan, gizlice gittiği Florida'da kollarının alt kısmındaki yağlarını aldırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2013 Güncelleme 15 Mart 2013, 00:27
ABD’de gerildi

İÇİNDEKİLER

Pop müziğinin dev ismi Ajda Pekkan'ın sırrı ortaya çıktı... Bir süredir ortalarda görünmeyen Süperstar'ın 21. estetik operasyonu için gizlice ABD'ye gittiği söyleniyor. Bugüne kadar bıçak değmemiş yeri kalmayan ünlü sanatçı, önceki günlerde bu kez kollarından operasyon geçirdi. Dedikodulara göre Süperstar; kollarının alt bölgesindeki yağları aldırdı.

2 YIL SONRA TEKRAR
Bir süredir kollarındaki sarkmalardan yana dertli olan Ajda Pekkan, aynı operasyonu 2010 yılında yine ABD'de geçirmişti. Süperstar'ın yine Adil Ceydeli isimli dünyaca ünlü estetik uzmanına gidip gitmediği ise merak konusu oldu. Bu arada Ajda Pekkan'dan Beşiktaşlı hayranlarına müjde geldi. Süperstar, Siyah-Beyazlı takımın 19 Mart'ta 110. yıl kutlamaları için kulüpten gelen teklife "Beşiktaş'ın bu özel yılında sahneye çıkmak isterim" yanıtı verdi. Ünlü sanatçının, İnönü Stadyumu'ndaki konserde ücret almadan boy göstereceği öğrenildi.

21 ESTETiK YAPTIRDI

3 kez burnunu yaptırdı.
6 kez dudaklarına silikon enjekte ettirdi.
Diz kapaklarını gerdirdi.
2 kez karın bölgesini gerdirdi.
4 defa yüzünü gerdirdi.
Kaşlarını çektirdi.
Göz kapaklarını kaldırttı.
Göğüslerini dikleştirdi.
Kol altındaki yağları iki kez aldırdı.
Süperstar 6 ayda bir yüzüne botoks da enjekte ettiriyor.

TEK DERDi KOLLARIYDI

Kaslı kolları sevmediği için spor yaparken kol hareketlerinden kaçınan Ajda Pekkan, bu görüntüden rahatsız oldu.