Ona kemer takacağım

Tolga Karel'in "Cahil Alişan lahmacunu iyi yer" sözüne türkücüden cevap gecikmedi. Alişan ince gönderme yaptı: Ona kemer takacağım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2013 Güncelleme 27 Ocak 2013, 01:52
Ona kemer takacağım

İÇİNDEKİLER

Önceki gün son kez ekranlara gelen "Alişan ile Sevcan" adlı programın veda yemeği Akaretler'de bulunan Kalamata Meyhanesi'nde yapıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Alişan, Tolga Karel'in kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap vermeyi ihmal etmedi. Konu ile ilgili üzüntüsünü belirten şarkıcı, "Ben Tolga'ya ithamda bulunmadım. İyi oyuncunun özel hayatına dikkat etmesi gerektiğini söyledim" diyerek yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak istedi.

SEVGİLİSİ BOYUNA GÖRE
KAREL'İN "Cahil Alişan, lahmacunu iyi yer" sözlerine ise esprili bir yanıt veren Alişan "Lahmacun yararlıdır. Bir ara yanıma gelsin de, ona lahmacun ısmarlıyayım" dedi. Oldukça neşeli olan Alişan, esprili bir dille geçtiğimiz sene eşini aldatırken kamerelara yakalanan Tolga Karel'i eleştirdi. Belinden düşen pantolonuyla hafızalara kazınan Karel'e gönderme yapan Alişan, "Bir ara ona kemer alıp takacağım. Güzel bir hediye olur bence" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

* Tolga Karel, geçtiğimiz yıl, eşi Günay Musayeva ile eğlendikten sonra başka bir kadınla sokak ortasında öpüşürken görüntülenmişti.

UFUK ÖZCAN