Cumhuriyet coşkuyla kutlandı

Murat Boz'un Avcılar'da verdiği bayram konserini 30 bin İstanbullu izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2012 Güncelleme 31 Ekim 2012, 22:25
Cumhuriyet coşkuyla kutlandı

İÇİNDEKİLER

30 BİN KİŞİ İLE SÖYLEDİ
Sevilen şarkıcı Murat Boz, 29 Ekim'i sahnede kutlayan ünlüler arasındaydı. Avcılar Belediyesi'ndeki etkinlikte Boz'u yaklaşık 30 bin kişi dinledi.

Söylediği marşlar kadar yaptığı şovlarla da alkış alan Murat Boz, konserini elinde Türk bayrağı ile bitirdi. Bu arada bir hayranı; sahneye çıkıp Boz'u öptü.

KENAN'DAN 10. YIL MARŞI
Ünlü popçu Kenan Doğulu, Beşiktaş'taki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne aldı. Kırmızı pantalonuyla sahneye çıkan Doğulu, söylediği 10. yıl Marşı ile binlerce vatandaşa 29 Ekim coşkusu yaşattı.

BİR CANDAN KLASİĞİ
Candan Erçetin, her sene olduğu gibi bu 29 Ekim'de de ücretsiz bir konsere imza attı. Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan Erçetin, her zamanki gibi büyük alkış aldı.

GRİPİN'Lİ KUTLAMA
Sarıyer Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim konserlerinde Göksel ile Gripin sahne aldı. Yağışa aldırış etmeyen 20 bin İstanbullu, müthiş bir bayram coşkusu yaşadı.

EVGİN'DEN MÜTHİŞ GECE
Pop müziğin usta ismi Erol Evgin, Küçükçekmece Belediyesi'nin "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" adı altında düzenlediği konserde sahne aldı. Evgin, "Keşke Atatürk'ün önünde şarkı söyleme imkanım olsaydı" sözleriyle dakikalarca alkışlandı.

BAYRAK AÇTI ALKIŞI ALDI
Hadise, İzmir'deki 29 Ekim kutlamalarını daha da eğlenceli bir hale getirdi. Sahnede Türk Bayrağı açan ünlü şarkıcı, "Cumhuriyet Bayramı'nı İzmir'de kutlamak benim için unutulmaz bir deneyim oldu" dedi.

BENiM iÇiN ONUR
Sibel Can da bayram coşkusunu sahnede yaşayan isimlerdendi. Mersin'de binlerce hayranı karşısına çıkan Can, "Benim için 29 Ekim'de konser vermek çok başka bir onur" dedi.

2 SAATTE TUTTU FIRLATTI
Sempatik şarkıcı Gökçe, Denizliler'e bayram sevinci yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gökçe, dans şovlarıyla da büyük beğeni kazandı.

FETTAH'TAN BAYRAM HAVASI
Başarılı popçu Fettah Can, Söke'de 29 Ekim coşkusunu yaşadı. Novada Outlet'te konser veren şarkıcı, şarkılarıyla herkesi mest etti.