Kanatsız melekler

Melda Tuna'nın kurduğu 'Kanatsız Melekler' vakfına Şamdan müdavimleri sahip çıktı. Selin İmer gibi sosyetikler; eski giysilerinin tümünü vakfa bağışladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2012 Güncelleme 01 Ekim 2012, 00:00
Kanatsız melekler

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin gözde mekanı Etiler Şamdan'ın sahibi Mehmet Tuna'nın kızı Melda Tuna, geçtiğimiz aylarda anlamlı bir girişimde bulunmuştu. "Kanatsız Melekler" isimli bir yardım vakfı kuran Tuna'ya en büyük desteği de Şamdan'ın müdavimleri olan sosyetik dostları verdi. Selin İmer, Gökçe Koçarslan, Tuğçe Serter, Selin İmer, Gamze Karaman, Osman Geylan ve Kerem Polat gibi isimler; ilk yardımlarını da Van'daki depremzedeler için yapmıştı.

YERİNE TUNA ULAŞTIRIYOR
Bir süredir sessiz sedasız yardımlarını sürdüren vakıf için birçok sosyetiğin eski kıyafetlerini bağışladığı ortaya çıktı. Şamdan'daki bir ofiste Selin İmer ve Gamze Karaman gibi isimlerden gelen kıyafetleri toplayan Melda Tuna da; bu giysileri yardıma muhtaç insanlara ulaştırıyor. Tuna'nın yardım faaliyetlerini git gide arttıracağı da söyleniyor.

PROJELERİN DEVAMI GELİYOR
Yardım faaliyetlerine devam edeceğini söyleyen 'Kanatsız Melekler Vakfı'nın kurucusu Melda Tuna, aklında muhtaçlar için birçok yeni fikrin olduğunu söylüyor. Van'a 1 TIR dolusu malzeme ulaştırdığında duyduğu mutluluğun tarifsiz olduğunu söyleyen Tuna, alkışı hak ediyor.