Alkollü Halil isyanı!

İsyan şarkısıyla meşhur olan Halil Sezai; iki ayrı mekanda alkol alıp sarhoş oldu. Hiç umursamadan direksiyon başına geçen şarkıcı, herkesin hayatını tehlikeye attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2012 Güncelleme 06 Eylül 2012, 02:16
Alkollü Halil isyanı!

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, isyan bayrağını bu kez hayata karşı açtı! Ünlü şarkıcı, önceki akşam Beyoğlu'ndaki Line adlı mekanda eğlendi. Mekan çıkışında gazetecileri gören Halil Sezai, elindeki birasını arkadaşına verdi. Şarkıcı, "Kafam iyi" dedikten sonra da taksiye bindi.

Müzisyenin motoru, arkadaşı tarafından sonraki rotası Cihangir'e getirildi. Gazetecilerden kurtulduğunu sanan şarkıcı, yine alkol aldığı mekandan çıkıp şoför koltuğuna kuruldu. Halil Sezai, kendi ve başkalarının canını hiçe sayarak Boğaz Köprüsü yoluna girdi.

'KAFAM iYi' iTiRAFI
Halil Sezai Paracıkoğlu, 3 tekerlekli motosikletinin direksiyonuna kurulmadan birkaç dakika önce; kendisine soru soran muhabirlere; "Kafam iyi. Anlayın işte konuşamam" dedi.

* Beyoğlu'ndaki Line adlı mekandan çıkan Halil Sezai, gazetecileri görünce elindeki birasını yanındaki arkadaşına saklaması için verdi.

* Gazetecilerin olduğu sırada direksiyon başına geçmeyip taksiye binen şarkıcı, motorunu da Cihangir'e getirmesi için arkadaşına teslim etti.

HALİL ÇİLİNGİR