Burada sosyete yok

Nalan Aksoy, sosyete kavramını yeniden yazdı. Aksoy "Ben de dahil televizyonlarda gördükleriniz gerçek sosyete değil. Onlar bambaşka dünyalarda yaşıyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2012 Güncelleme 05 Eylül 2012, 00:00
Burada sosyete yok

İÇİNDEKİLER

Televizyonda bir yemek yarışmasının jüri üyeliğini yapan ünlü isim Nalan Aksoy önceki gece çıktığı bir programda ses getirecek sözler söyledi. Kendisinin medyada yıllardır 'sosyetik güzel, jet sosyete' gibi sıfatlarla tanıtıldığını söyleyen ünlü kadın, magazin dünyasının sosyete işini bilmediğini belirtti.

GÖRSENİZ TANIMAZSINIZ
Kendisinin de, sosyetik olarak nitelendirilen bir çok ismin de dünyada geçerli olan 'sosyete' kavramının içinde olmadığını anlatan Aksoy "Sosyete, jet sosyete bambaşka bir şey. Bizler onların hayatlarını göremeyiz, bilemeyiz. Onların bambaşka bir dünyası var. Ancak onlar isterse bu yaşamlara tanık olabiliriz. Türkiye'de sosyete diye magazin programlarında lanse edilen hiç kimse bu gruba dahil değil. Buna ben de dahilim" diye konuştu. Bir dönem adı Nihat Doğan ile anılan Aksoy "Gerçek sosyetenin hayatı televizyonlara, dergilere yansımaz. Onları görseniz bile tanımazsınız" diye konuştu.