Nurseli depremi

Bir dönemin starı Nurseli İdiz'in Çeşme'deki dramı olay yarattı. Acıklı bir filmi aratmayan bu kareler herkesi derinden etkiledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2012 Güncelleme 30 Temmuz 2012, 01:04
Nurseli depremi

İÇİNDEKİLER

BİR DÖNEM EFSANEYDİ
Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ve sanat camiasında büyük paralar kazanan Nurseli İdiz'in önceki gün Takvim'de yayınlanan dramı bütün Türkiye'yi derinden etkiledi. Kaldığı otelden kovulduğu iddia edilen İdiz, elinde bavuluyla bir restoranda görüntülenmişti.

ACIKLI TÜRK FİLMİ
Oldukça dertli görünen İdiz, kadehleri arka arkaya devirince, objektiflere acıklı Türk filmlerini aratmayan kareler çıkmıştı. Bir starın dramatik hikayesini konu alan bu filmin baş kahramanı Nurseli İdiz, çıkan haberlerle ilgili konuştu. Hayranlarını bile şaşırtan İdiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İDİZ'DEN SAVUNMA
Bunları yazarak hayatımı kaydırıyorlar. Bana aynı lafların edilmesinden bıktım. Kimseye rahatsızlık vermedim. Otelden de kovulmadım. Beni Alaçatı'da 20 kez çekmişlerdir. Arkadaşlarımla, çocuklarımla ama hiçbirini yayınlamayıp bunu yayınladılar."

ÜNLÜLERDEN DESTEK
ŞAHAN GÖKBAKAR: Nurseli İdiz'i ayıplayıp çeşitli sıfatların altına sokacağımıza, rehabilite olabilecegi bir çatının altına sokmalıyız. Ramazan ayının anlamına yakışan budur. Bu konu, büyük devletimizin yetkili kişi veya kişilerine nacizane bir ricamdir.
NEDİM SABAN: Nurseli zor durumda. peki varlıklı sanatçı dostları nerede? Perde açılır oyun yeniden başlar elbet. Onun kalitesi yeter.
AYŞE ÖZYILMAZEL: Nurseli İdiz haberi sabah sabah içimi yaktı... Offfff.
YELİZ YEŞİLMEN: Çok üzüldüm. O kadar yetenekli bir isim nasıl bu hale gelir? İnşallah çabuk toparlar
TUĞBA ÖZAY: Nurseli İdiz çok iyi bir sanatçıdır. Onu yargılamak yerine bu çukurdan çıkarmalıyız.
Oh olsun deyip yermek doğru değil.

Zamanında işiyle konuşulan o üstad şimdi alkolikliğiyle konuşuyor. En kısa zamanda toparlansın.
Sonu umarım Amy Winehouse gibi olmaz.
Bir dönem efsaneydin.
Hayranlarını üzmeye hakkın yok, toparla kendini.
Hiç mi eşi, dostu yok?
Yazık kadına, boğuluyor kurtaran kimse yok.
İdiz alkol sorununu bipolar bozukluğa bağlamış. Tedavisi olan bir hastalık. Tüm alkoliklerde bir bahane vardır. Onunki de bu olsa gerek.