Gelinim sensin

Ayrıldıktan sonra 'Evim Sensin' filminde birlikte rol alan Fahriye Evcen ile Özcan Deniz; barışma iddialarını yalanladı. Deniz'in annesi, twitter'da Evcen'le yazışınca; aşk, gün yüzüne çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2012 Güncelleme 22 Mayıs 2012, 01:51
Gelinim sensin

İÇİNDEKİLER

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Hanım, sosyal paylaşım sitesi twitter'a bir girdi, pir girdi! Siteye üye olur olmaz ilk iş oğlunu takibe alan Kadriye Deniz'in yazıştığı bir diğer isim ise Fahriye Evcen'di. Kadriye Hanım, bu yazışmalarla farkında olmadan Fahriye Evcen ile Özcan Deniz arasındaki aşkın yeniden başladığını dosta düşmana ilan etti.

'CANIM KIZIM ÖZLEDİM'
İmza attığı "Evim Sensin" filminde başrolde eski sevgilisini oynatan Deniz, güzel oyuncuyla barıştığı iddialarını yalanlamıştı. Ancak; Kadriye Deniz'in Fahriye Evcen'e attığı tweet, çiftin bir araya geldiğinin kanıtıydı. Kadriye Hanım, müstakbel gelinine twitter'da; "Canım kızım, özlettin kendini" diye yazdı. Evcen de müstakbel kaynanasına "Canımsın, en kısa zamanda görüşeceğiz" diye yanıt verdi.

HASRET GİDERDİ
Fahriye Evcen'i gelini gibi gören Kadriye Deniz, güzel oyuncuya twitter'daki yazışmalarında "kızım" diye seslendi. Evcen'in cevabı ise "canımsın" şeklindeydi.

* Twitter'a yeni katılan Kadriye Deniz, oğlunun yaş gününü de unutmadı. Kadriye Hanım, önce oğlunu kutladı; ardından Fahriye Evcen'le yazıştı.