Abayı yaktı

Kısa bir süre önce gönlünü Almeda Abazi'ye kaptıran Sergen Yalçın, aşkı uğruna yollara düştü! Yalçın, yarışma için Dominik Cumhuriyeti'ndeki bir adada olan sevgilisi için 8 bin kilometre yol kat etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2012 Güncelleme 25 Mart 2012, 01:59
Abayı yaktı

İÇİNDEKİLER

Yeşil sahalara veda ettikten sonra çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Sergen Yalçın, son olarak gönlünü Almeda Abazi'ye kaptırdı. Arnavut asıllı güzelle Acun Ilıcalı sayesinde tanışan Sergen, seksi modele abayı fena yaktı. Sergen Yalçın, şimdilerde 'Survivor' adlı yarışmada büyük ödül için ter döken Almeda Abazi uğruna 23 Mart sabahı yollara düştü.

Sevgilisinin hasretine dayanamayan Sergen Yalçın, bir gecede Dominik'e gitmeye karar verdi. Yalçın, Almeda Abazi uğruna 8 bin kilometrelik yolu 11 saatte kat etti. Sergen'e yolculukta arkadaşı Nil Özalp de eşlik etti. Güzel aşkıyla burada kısa bir süre hasret giderme şansı elde eden Sergen Yalçın'ı görenler; "Sergen, Almeda'ya abayı yakmış" yorumları yaptı.

BU iLiŞKi BiR iLK!
Almeda Abazi, daha 1 ay önce; "Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı" açıklaması yapmıştı. Sergen; Abazi'nin ilk erkek arkadaşı olarak tarihe geçecek!

SERGEN'İ UÇURAN GÜZEL
Güzel sevgilisinin peşinden Dominik'e giden Sergen, burada Nil Özalp ve bir arkadaşı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

* Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Sergen Yalçın, Melike İpek Yalova'dan ayrıldıktan 1 ay sonra Almeda Abazi ile yeni bir aşka yelken açtı.

AYDIN HAMZA