Etkinlik takvimi

Et; sizin için vazgeçilmez bir lezzet, bir yaşam biçimiyse Etiler'de yeni açılan Günaydın'a uğramadan geçmeyin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2012 Güncelleme 20 Ocak 2012, 00:00
Etkinlik takvimi

İÇİNDEKİLER

ETiN TADINA VARIN
Yıllardır İstanbullular'ın en gözde restaurantlarından olan Günaydın, artık Etiler'de... Yeni mekanın özelliği, sadece etlerinin lezzetiyle sınırlı kalmıyor. Dolapları Himalaya tuzlarıyla kaplı olan mekan, tuzun emici özelliği sayesinde etin nemini emerek ona ayrı bir tat katıyor. Menüde başlangıç olarak etten yapılmış suşi, carpaccio, steak tartar gibi çiğ etler damak tadınızın sınırlarını zorluyor. Et olarak aklınıza ne geliyorsa bulabileceğiniz Etiler Günaydın'da; kendinizi şef Süleyman'a teslim etmeniz tavsiye ediliyor. 8 senedir Bostancı Günaydın'ın mihenk taşı Cüneyt Asan'ın yanında kasaplıktan yetişmiş şef Süleyman, size en doğru lezzetleri öneriyor. Etiler Günaydın, sadece doyumsuz lezzetiyle değil ortamının kalitesi, şıklığı ve temizliğiyle de vazgeçilmez lezzet duraklarınızdan olacak. ADRES: Nispetiye cad. 108 /1 Etiler İstanbul. TEL: 0212 265 77 77

SÖMESTR TATİLİ İÇİN BERKE RANCH'E
Çocuğunuzun tatili sizden, at binme eğitimi bizden olsun diyen Berke Ranch, tatil yapan ailelerin çocuklarına özel rehber eşliğinde at binme derslerini ücretsiz veriyor. Lise ve ilköğretim öğrencilerini kapsayan bu kampanya; çocuklarınız için mükemmel bir karne hediyesi olacak. 8 Şubat tarihine kadar Berke Ranch'te tatil fırsatını kaçırmayın.
PROGRAM DETAYI: 7 kal 6 gece öde kişi başı 75 TL yarım pansiyon (sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil) İlköğretim öğrencilerine konaklamada yüzde 50 indirim. Çocuklarınız için her gün ücretsiz at binme eğitimi.
ADRES: Merkez mah Küme evleri No:15 Akçasaz mevkii Çamyuva Kemer/Antalya TEL: (0242) 818 03 33

CAN BABA'YA "HÜRMETLER!"
Beşiktaş Belediyesi tarafından yedi sezondur düzenlenen "Ustalara Saygı" toplantıları, 23 Ocak Pazartesi akşamı şiirimizin "Can Baba"sı Can Yücel için düzenlenen geceyle sürecek. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan etkinlikte konuklar; taşlama ve toplumsal duyarlılığın ağır bastığı, dilimizin her türlü zenginliğinden yararlanmasını bilen şiirlerin yaratıcısı Can Yücel'e "hürmetlerinizi sunacaklar." YER: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi SAAT: 20.00

41 YILLIK MÜZİKAL YOLCULUK
TÜRK Pop Müziği'nin en önemli ve köklü gruplarından MFÖ, unutulmayan eski şarkıları ve yeni besteleriyle 1 Şubat Çarşamba akşamı sevenleriyle bir araya geliyor. Tümüyle kendilerine ait söz ve bestelerden oluşan albümleri, yurt içi ve yurt dışı konserleri, aldıkları sayısız ödül ve getirmiş oldukları yeniliklerle pop müzik tarihinin simgelerinden biri haline gelen MFÖ, adeta marş haline gelen şarkılarını bu kez İş Sanat'ta seslendirecek.

KUZEYİN İZLERİNDE BEKENSİR
BİRBİRİNDEN güzel partiler yapan Önder Bekensir, bu akşam Icebar İstanbul da muhteşem bir parti düzenliyor. "Önder In The Rocks" adı altında gerçekleşen partide yerinizi almayı unutmayın. Bekensir, saat 23:00'te sahne alacak. Adres: Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak-İstanbul

TURKUAZOO'DA AQUABATİX ŞOV...
Şovlarıyla Prens William ve Kate Middleton Kraliyet Düğünü'ne damgasını vuran Aquabatix, muhteşem gösterileriyle 27-29 Ocak tarihleri arasında Bayrampaşa'daki Turkuazoo Akvaryum'da konuklarını büyülemeye hazırlanıyor.

Yarı yıl tatilinde muhteşem şovları ile çocukları eğlenceye doyuracak dev Akvaryum Turkuazoo'ya giriş 18 yaşına kadar olan çocuklar için 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında 17 TL!

SULTAN SEVENLERİYLE...
Türk sinemasının güzelliği dillere destan olan ve oyunculuğu ile efsane haline gelen Türkan Şoray, Kozzy Alışveriş Merkezi 2. katta yer alan Gönül Kahvesi'nde imza günleri kapsamında bugün saat 14.00'da hayranlarıyla bir araya gelecek. Etkinlikte ünlü sanatçı; hem imza dağıtacak hem de sevenleriyle sohbet edecek.

BU KONSERİ KAÇIRMAYIN...
İSTANBUL'UN en özgün ve renkli tematik etkinliği haline gelen "Bach Günleri" tüm sezona yayılıyor. Her ay iki konserle izleyici karşısına çıkan "Bach Before and After" konserlerinin Ocak ayındaki konuk sanatçıları; dünyaca Çek viyolonselci Jiri Barta ve piyanist Stanislav Gallin. Pazar günü saat 16.00'da başlayacak konserin mekanı ise 100 yıl sonra ibadete açılan Kumkapı Surp Vortvots Vorodman Kilisesi olacak.

SİNEMA NEŞELİ AYAKLAR 2
NEŞELİ AYAKLAR 2
YÖNETMEN: George Miller
SESLENDİRENLER: Tolgahan Sayışman, Oktay Kaynarca, Serenay Sarıkaya, Selen Soyder.
KONUSU: Şarkı söyleyemeyenlerin kabul görmediği penguenler diyarının en kötü şarkıcısı geri dönüyor.

DÜŞLER BAHÇESİ
YÖNETMEN: Cameron Crowe,
OYUNCULAR: Scarlett Johansson, Matt Damon, Elle Fanning, Colin Ford, Angus Macfadyen, Thomas Haden Church
KONUSU: Güney Californialı bir babanın yeni ailesini kırsal bir bölgeye taşıyıp orada kapanmakla mücadele eden bir hayvanat bahçesini tamir ederek yeniden açmasının hikayesi.

RENK, HIZ, HAREKET VE DANS
Dünyaca ünlü Türk ressamlarımızdan Renan Ertosun, 31 Ocak tarihine kadar Taksim Sanat Evi'nde düzenlenecek "Renklerle Dans" adlı karma resim ve fotoğraf sergisine dansın hızı ve renklerini aktardığı 5 adet eseri ile katılıyor. Dansın resim ve fotoğraf sanatıyla buluştuğu sergide özel dans gösterisi de yapılacak.


RAFET TERCANLI