Çakı gibi Damat!

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 30 yaş küçük Ayşegül Yıldız'la evlenmesi üzerine sanatçının doktoru açıkladı: 'Tatlıses, her açıdan sağlıklı bir birey. Bu evlilik kendisine çok iyi gelecek!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 00:00
Çakı gibi Damat!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 6 ay önce uğradığı silahlı saldırıdan sonra 'mucize' olarak nitelendirilen bir şekilde iyileşen İbrahim Tatlıses, sevenlerini yine şoke etti. Hayranlarını Ayşegül Yıldız'la yaptığı evlilikle sevindiren İmparator, düğünden sonraki gecesini, tedavi olduğu Maltepe Romatem Darüşşafaka'da kendisi için hazırlanan odada geçirdi.

Ünlü sanatçının cinsel açıdan da sağlıklı olduğunu ima eden Prof. Dr. Köksal Holoğlu, ekledi: "İbrahim Bey, aklınıza gelebilecek her konuda son derece sağlıklı. Her hastalıkta olduğu gibi kendisinin tedavisi açısından da moral önemli. Sayın Tatlıses'in Ayşegül Hanım ile isteyerek yaptığı evliliğinin; tedavi süreci üzerinde olumlu etki yapacağına inanıyorum."


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


iDO'DAN VERYANSIN
Melek Zübeyde ve Ahmet Tatlı'nın aksine nikaha katılmayan İdo'nun tepkisi sürüyor. Dedikodulara göre; İdo, "Bu yapılanı unutmayacağım" diyor.

PAHALI DÜĞÜN HEDiYESi
Takvim, birkaç gün önce Ayşegül Yıldız'ın yeni cipini haber olarak duyurmuştu. Düğünden sonra; 90 bin euro değerindeki aracın; İbrahim Tatlıses'in eşine nikah hediyesi olarak aldığı öğrenildi. Yıldız'a İbo tarafından 1 de yakın koruma tahsis edildi.

BALAYI MÖNÜSÜ
Rize'den özel getirttiği Anzer Balı n Urfa'dan getirttiği acı biber
Portakal suyu n Kaymak
Organik yumurta n Zeytin
Çavdar ekmeği

iŞTE DERYA TUNA'NIN NiKAHI DUYDUĞU AN
Oğlu İdo'nun babası İbrahim Tatlıses'in evliliğine en çok şaşıran isim Derya Tuna'ydı. Tuna, Tatlıses Kebap'ta arkadaşlarıyla yemek yediği sırada eski sevgilisinin evlendiği haberini aldı. Derya Tuna'nın yıkıldığı anlar 'Duymayan Kalmasın' kameralarına takıldı.

SANAL ALEM YIKILDI
İbo'nun nikahının duyulması üzerine internette Tatlıses'le ilgili binlerce gönderi paylaşıldı. Twitter ve facebook'ta en çok konuşulan konu, şok evlilik oldu.

SÜRPRİZ NİKAH GEYİKLERİ
İbrahim Tatlıses ilişki durumunu evli yaptı, Ayşegül Yıldız bunu beğendi, Asena takibe aldı, dansöz Didem titreşim yolladı, İdo hopladı...
İmparator evlendi, Nihat Doğan da şimdi sünnet olur.
Bazı kadınlar tam mezarcı.
Tatlıses, Ayşegül Yıldız'dan çocuğu olursa adını ya İETT ya da TCDD koyacakmış!

YILDIZ'IN EVLiLiK ŞARTI
Nikahtan 1 gün önce İbo'nun kovduğu Damla, sakinleştiricilerle ayakta duruyor!

ASİSTAN NEDEN KOVULDU?
Ayşegül Yıldız'ın düğünden önceki tek isteği; İbrahim Tatlıses'in asistanı Damla Çakıcı'nın kovulması oldu. İbo saldırıya uğrarken yanında olan ve omzundan vurulan asistan Damla'yla ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Ayşegül Yıldız, İmparator'la aşk yaşayan hatta İbo'yla dini nikah yaptığı iddia edilen Damla Çakıcı'yı bu yüzden işten kovdurdu.

EN ÇOK DAMLA'YA ÜZÜLDÜM!
İmparator ile fırtınalı bir aşk yaşayan Asena'nın evlilikle ilgili şu sözleri; Damla Çakıcı'yla ilgili iddiaları doğrular nitelikteydi: "En çok Damla'nın durumuna ve yaşadığına üzüldüm. Allah ona sabır versin!"