Hülya Avşar'dan tecavüz tarifi!

Hülya Avşar'ın son çektirdiği fotoğraflar dünyaca ünlü yıldız Angeline Jolie'nin pozlarının bire bir kopyası çıktı!

Giriş Tarihi 21 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2011, 11:24
Hülya Avşar’dan tecavüz tarifi!

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar Jolie'nin kıyafetiyle aynı renkte bir kıyafet giyip yine onun gibi bir dizi yukarıda çıplak ayakta objektif karşısına geçti. İki fotoğrafın benzerliğini görenler "Bu kadarına pes" dedi.

Hülya Avşar, acunn.com'daki yazısında hâkim ve savcıların mağdurların tecavüzcüsüyle evlendirilmesi önerisini eleştirdi. Avşar kızının yazısındaki ilginç ifadeler ise şaşkınlığa neden oldu.

Sanatçı Hülya Avşar yine gündemi değiştirecek. Hâkim ve savcıların tecavüzcüyle evlenme önerisine ateş püsküren Avşar kızı acunn.com'da yayınlanan "Neeeee" başlıklı yazısında zihnindeki tecavüz sahnesini satırlara döktü. Ünlü sanatçının, ilginç ifadeler kulandığı yazısı saşkınlık yarattı. İşte Avşar kızının o yazısı...

"Adam, kadın ya da kızı uygun bir yerde sıkıştırır, gözü dönmüştür. Tok arzusu psikolojik ve cinsel içindeki bütün irini eline geçirdiği manen güçlü, fiziken güçsüz kurbanı. Adam önce İçten İçe, git gide hızlanan nefesiyle dişiyi göze kestirir, gözü dönmüştür. O artık insan değil bir hayvandır. O anda onu kimse yolundan alıkoyamaz. Yaklaşır dişiye, ne kadar hayvan da olsa bir anlık dişinin ürktüğünü gözlerinden anlar. Bu ona daha da zevk verir, onun İçin zevk alma süreci başlamıştır bile.

ERKEK ZEVKİN PEŞİNDE

Dişinin gözlerinin dolu olması, içten içe titremesi, korkudan hızlı hızlı nefes almaktan başka hiçbir şey yapamıyor olması, sadece üstüne üstüne gelen hayvanı yetmeyen gücüyle itmeye çalışması ve dişi ittikçe erkeği daha da tahrik ettiğinin bile farkında olmaması derken, erkek için muazzam bir zevk, kadın için işkence baslamıştır. Erkeğin amacı sevişmek değildir, tamamen deli gibi seks yapmaktır artık. Bu da demektir ki kadmı hırpalayacak, hırpalayacak ki zevk alabilsin. Başlayacak canını acıtmaya kadının. Canı acıdıkça zevk çığlıktarı yerine acı çığlıktarı çıkacak gırtlağından. Ama erkek, acının ona verdiği zevkle uçacak, uçtukça el,ndeki canlının, artık insanlıktan çıktığının farkında bile değildir. Hatta eline doladığı saçlara bir atın dizginlerini çeker gibi asılmak onu artık kendinden geçirir. Ve dişinin git gide artan nefesi, çığlıkları. erkeğin kendinden geçmesine sebep olur. Dişi perişan, erkek yine aynı zevkin peşindedir."