Şarkılar Somali için

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Somali için yardım konserinde ünlü isimler sahne aldı. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda şarkılar Somalililer için söylendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2011 Güncelleme 20 Eylül 2011, 00:00
Şarkılar Somali için

İÇİNDEKİLER

POPSAV dün Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Somali'ye yardım için konser düzenlendi. "Somali İçin El Ele Bir Şarkı Söyle, Bir Hayat Kurtar" konserinde Metin Özülkü yönetimindeki canlı orkestra eşliğinde, ünlü sanatçılar sahnede buluştu. Geliri Somali'de yardım bekleyen insanlara bağışlanacak konsere ilgi beklenenden az oldu.

Konserde Burak Kut, Berkay, Deniz Seki, Eda-Metin Özülkü, Hakan Peker, Müslüm Gürses, Nez, Sevcan Orhan, Sinan Özen ve Ümit Sayın gibi isimler sahne aldı. Konser öncesi Popsav adına konuşma yapan Reyhan Karaca, "Somali ve Sudan olmak üzere çoğu Afrika ülkesine ziyaretler gerçekleştirdim, çok kötü bir dram yaşanıyor, biz de Popsav olarak oraya yardım göndermeye çalıştık" dedi.

SEKİ'DEN ANLAMLI ÇAĞRI
Konserde sahneye çıkan Deniz Seki, "Bu insanlık ayıbına dur demek başta bizim ve tüm dünya vatandaşlarının asli görevidir. Bugün burada onlara destek olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.


Halil ÇİLİNGİR