Sessizliğim yeni albüm için

Beste fabrikatörü Selami Şahin, 45 yıldır elinden mikrofonu düşürmedi Sanatçı yılbaşında yine bomba gibi albümle hayranlarını sevindirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2011 Güncelleme 28 Ağustos 2011, 00:00
Sessizliğim yeni albüm için

İÇİNDEKİLER

Selami Şahin tam 45 yılını müziğe adamış bir isim. Zeki Müren'den Bülent Ersoy'a kadar onlarca büyük sanatçının seslendirdiği hit eserlerin bir çoğunun bestecisi... Efkarlı, neşeli yada eğlenceli şarkılarını çoğu kez mırıldandığımız ama bestekarının Selami Şhin olduğunu çoğu kez bilmediğimiz şarkıları Türk miziğine hediye eden bu isim şimdi çok yeni ve ses getiren projelerle yine fırtına gibi gündeme oturmaya hazırlanıyor. Çeşme'de eşi Didem Hanım ve çocukları ile tatil yapan Selami Şahin yeni projeler ve özel yaşantısı ile ilgili birçok şeyi muhabirimiz Kahraman Durak' a anlattı. 45 yıllık sanat hayatı boyunca 300 bestesi olduğunu söyleyen Şahin, "Bunlardan 150'si hit parça . Önemli olanda bu zaten kalıcı ve zirve şarkılar yapabilmek" dedi.

HİÇ OKUNMAMIŞ ŞARKILAR
Ünlü sanatçı, bugüne kadar hiç okumadığı ama Türkiye'nin ünlü isimlerinin seslendirdiği hit şarkılarının yılbaşında albüm olarak piyasada olacağının müjdesini de verdi. Senfonik sazlarla kendi şarkılarını Türkiye'nin ünlü sanatçılarının seslendireceğini söyleyen Şahin, "Her sessizliğin arkasından bir haykırış vardır. Bu sessizlik kalıcı eser bırakmak içindir. Ayrıca Selami Şahin şarkıları nota kitabı da çıkacak" dedi.