Aşka geldiler

Dünyaca ünlü şarkıcı Elton John'un İstanbul'daki konserinde ünlü aşıklar vardı... Dilara Öztunç ile Efe Duru ilişkisi de muhteşem gecede ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2011 Güncelleme 07 Temmuz 2011, 00:00
Aşka geldiler

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Elton John, geçtiğimiz akşam İstanbul'da verdiği konseriyle ünlü isimleri bir araya getirdi. Romantik şarkılarıyla gönülleri fetheden İngiliz şarkıcının konserini izlemeye gelenler arasında birçok ünlü çift vardı.

YILDIZIN ŞEREFİNE...
Bu isimlerin arasında en dikkat çekeni ise Dilara Öztunç ile Efe Duru oldu. Güzel oyuncu ile sosyetik playboy, Elton John'un şerefine aşklarını ilan etti. Bu arada ünlü şarkıcı, İstanbul'dan sonra dün akşam da Ankaralılar'a unutulmaz anlar yaşattı.

BİLGİLİ'DEN DEVAM MESAJI
Uzun süredir ortalarda görünmeyen işadamı Serdar Bilgili de konsere gelen ünlüler arasındaydı. Fransız aşkı Amelie Latuornald ile geceye el ele katılan Bilgili, güzel modelle süregelen beraberliği ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermek istemedi.

ROMANTİZM!
Elton John'un söylediği romantik şarkılarla kendilerinden geçen Dilara Öztunç ile Efe Duru'nun birbirlerine olan aşk dolu bakışı, beraberliğin ciddiyetinin göstergesiydi.