Ulu orta aşk

Çiçeği burnunda aşıklar Deniz Çakır ile Fırat Doğruloğlu'nu bahar çarptı! Ünlü çift, Nişantaşı'nda bulunan bir mekanda ulu orta böyle öpüştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2011 Güncelleme 23 Mayıs 2011, 02:23
Ulu orta aşk

İÇİNDEKİLER

Sürpriz aşklarıyla magazin gündemine yerleşen Deniz Çakır ile Fırat Doğruloğlu, aşka geldi! Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde rolüyle ünlenen Çakır ile canlandırdığı Yaban karakteriyle şöhreti yakalayan Doğruloğlu, önceki akşam saatlerinde Nişantaşı'nda bulunan Hardal adlı mekana gitti. Kalabalığın ortasındaki bir masada oturan ünlü çift, kahkahalar eşliğinde sohbet etti. İlerleyen saatlerde ise Deniz Çakır ile Fırat Doğruloğlu, romantizmin doruğuna çıktı.

Etraftaki kalabalığa aldırmayan çiçeği burnunda aşıklar, ulu orta öpüşmeye başladı. Kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince morallari bozulan Deniz Çakır ile Fırat Doğruloğlu, apar topar masadan kalktı. Hardal'ı el ele terk eden çift, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı. "İffet"in dizi versiyonunda oynayacağı konuşulan Deniz Çakır, yeni projeleri hakkında da konuşmak istemediğini söyleyerek sevgilisiyle taksiye binip evinin yolunu tuttu.