Jet misilleme!

Eski eşi Nurgül Yeşilçay, Mithatcan Özer'le aşk yaşamaya başlayınca Cem Özer karşı atağa geçti! Oyuncu, Sevgililer Günü'nü bir güzelle kutladı. İkili, geç saate dek birlikteydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2011 Güncelleme 16 Şubat 2011, 09:42
Jet misilleme!

İÇİNDEKİLER

YER YİNE BEBEK!
Yaklaşık 2 ay önce 6 yıllık evliliklerini noktalayan Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer, birbirlerini çabuk unuttu. Güzel oyuncu, Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile yeni bir aşka yelken açarken; Cem Özer de Sevgililer Günü'nde karşı atağa geçti. Yer yine Bebek'ti...

AKIL KARIŞTIRDI
Tıpkı Nurgül Yeşilçay ve Mithatcan Özer gibi Bebek'te vakit geçiren ünlü oyuncu, akşam saatlerinde buradaki bir mekana girdi. Yanındaki güzelle saat 01.00'e kadar eğlenceli anlar yaşayan Cem Özer, mekandan yalnız ayrıldı. Cem Özer, "Aşk yok" dese de yanındaki güzeli arka kapıdan kaçırması akılları karıştırdı.

* Ünlü oyuncu, eski eşinin Mithatcan Özer aşkı için, "Beni sevgilisi değil oğlumla olan ilişkisi ilgilendirir" açıklaması yaptı.

* Nurgül Yeşilçay'ın baş harflerini taşıyan cipiyle gecelerde boy gösteren oyuncu, "Plakanızı değiştirecek misiniz?" sorusuna öfkelendi.

* Cem Özer, yanına gelen çiçekçi çocuktan da bir buket gül almayı ihmal etmedi. Özer, gülü kime vereceğini söylemedi.