Gece Kartal'ları

Beşiktaş'ın yıldızları eğlence turuna çıktı. Ferrari, model aşkıyla gezerken Quaresma ve Fernandes çapkınlıktaydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2011 Güncelleme 13 Şubat 2011, 00:00
Gece Kartal’ları

İÇİNDEKİLER

Siyah-beyazlı takımın dünyaca ünlü yıldızları, İstanbul gecelerini yeşil sahaya çevirdi! Beşiktaş'ın İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari, top model sevgilisi Elisabeth Maymo ile gecelerde boy gösterirken takım arkadaşları çapkınlık turuna çıkmıştı. Portekizli futbolcular; Quaresma ve Fernandes birlikteydi.

GÖZLER ONLARDA
Ferrari gibi Zuma'da eğlenen futbolcular, giyim tarzları ve hareketleriyle mekana damga vurdu. Pop starlarını andıran Quaresma ve Fernandes, eğlencenin doruğuna çıktı. Yıldız futbolcular, birlikte eğlendikleri güzelleri mekanda bırakıp Quaresma'nın Audi Q7 marka aracıyla evlerinin yolunu tuttu.

MODELLER ONUN PEŞİNDE!
Dünyaca ünlü modellerden vazgeçmeyen İtalyan futbolcu Matteo Ferrari, yeni sevgilisini İstanbullu yaptı! Elisabeth Maymo, Fashion Week için geldiği İstanbul'da Ferrari için kaldı. Yakışıklı futbolcu ile İspanyol sevgilisi, Ortaköy'deki Zuma'da baş başa yemek yedi. Çift, mekandan futbolcunun Ferrari marka otomobiliyle ayrıldı.

POPSTAR FERNANDES
Portekizli futbolcu, mürdüm rengi kadife ceketi, kısa paça pantalonu ve V yaka tişörtüyle pop yıldızı gibiydi.

POSULU Q7
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Quaresma, yeşil sahadaki farkını giyim tarzında da konuşturdu. Beyaz pantalonu, pırlanta taşlı yüzüğü ve saç stiliyle tüm bakışları üzerinde toplayan Quaresma'nın boynuna taktığı poşu da Türkiye'ye ısındığının kanıtı gibiydi.