Kurtlar'a vize çıktı

Kurtlar Vadisi Filistin'in gösterimini yasaklayan Almanlar, Pana Film karşısında geri adım attı. Film, ülkedeki tüm salonlarda gösterilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2011 Güncelleme 28 Ocak 2011, 15:40
Kurtlar’a vize çıktı

İÇİNDEKİLER

Pana Film'in henüz vizyona girmeden büyük ses getiren filmi "Kurtlar Vadisi Filistin"in önceki akşam City's Alışveriş Merkezi'nde yapılan galasına da "Alman sansürü" damgasını vurdu. Bütün oyuncular ile film ekibinin tam kadro hazır bulunduğu galada; senarist Bahadır Özdener, "Yasak kalkacak" dedi!

POLAT, YİNE HAKLI!
Özdener ve kendisiyle aynı görüşü paylaşan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, düşüncelerinde haksız çıkmadı. Filmin Almanya'daki dağıtım şirketi Pera Film'in yetkilisi, dün bir açıklama yaptı: "18 yaş üzeri izleyeciler için film tüm ülkede gösterilecek".

'AMAÇ, PARA DEĞİL'
Filmleri için "Amacımız para kazanmak değil, Filistin'deki zulme dikkat çekmek" yorumunu yapan oyuncular ve Pana Film yetkilileri, bu karara itiraz edeceklerini açıkladı. Pana Film, yaş sınırının 18'den 16'ya indirilmesi için talepte bulunacak.

DÜNYA BASINI GALAYI iZLEDi
Bugün vizyona giren Kurtlar Vadisi Filistin'in galasını, sadece yerli değil Alman, Filistinli, Amerikalı ve Avusturyalı gazetecilerin de olduğu yabancı basın da izledi.


Halil ÇİLİNGİR