Aşk gelse ona güle güle derim

46 adlı derginin kapağını süsleyen ünlü oyuncu Demet Akbağ, aşk yorumuyla dikkat çekti; "Şimdi aşka güle güle derim!"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2011 Güncelleme 25 Ocak 2011, 16:47
Aşk gelse ona güle güle derim

İÇİNDEKİLER

6. sayısında aşk konseptini işleyen 46 dergisi okurları kırmızıya büründü! Çekimlerin tümünde aşka gönderme yapan 46'da bu kez aşk sorgulandı. Derginin tüm konuklarıyla 'aşk' konuşuldu. Derginin kapağını süsleyen Demet Akbağ'dan Bergüzar Korel'e, Didem Erol'dan Kendi'ye kadar tüm konuklar 'aşk'la konuştu. Aşkın tarifi sorulduğunda "O kendini bilememe hali, başka hiçbir şeyi düşünememe, dünyada ne olursa olsun, etrafında hangi olumsuzluklar olursa olsun kendini sadece onu düşünürken yakalama, karın ağrısı, heyecan, hani dünyanın o düşündüğün kişi üzerine dönmesi herhalde. Tarifi mümkün olmayan bir heyecan fırtınası…" diyor Demet Akbağ.

DAĞLARI DELMEM
'Aşk için neleri göze alabilirsin?' sorusuna ise "Şimdi şu yaşımda birine aşık olsam hiç ileri gitmem, dururum orada köşede, hadi güle güle derim. Öyle dağları mağları delemem." diyor. İşte diğer ünlülerin aşk yorumları:

SALOME BERGÜZAR
Yedi duvak dansıyla hafızalara kazınmış Salome, Bergüzar Korel tarafından canlandırıldı! Yedi duvak dansı yaparak Kral Herod'u etkisi altına alan Salome'nin tek isteği, yaşam boyu elde edemediği erkeğin kellesi!

'TUTKU DELİLİK VE ACI'
Aşka aşık olduğunu belirten manken Didem Erol aşkı 'Tutku, delilik ve acı' olarak tarif ediyor. Erol, "Tarantino'yla yaşadığın şeyin tarifi tutkuydu. Bana bir gün 'Bizim seninle tutku anlamında bir problemimiz olmayacak' demişti.