Bombaladı!

Ezeli düşmanı Gülben Ergen'e zeytin dalı uzatan Seren Serengil, bu kez de kıyafetini eleştiren birçok ünlüyü topa tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2011 Güncelleme 23 Ocak 2011, 00:00
Bombaladı!

İÇİNDEKİLER

Son haftalarda Gülben Ergen ile polemik yaşayan Seren Serengil, Ergen'e twitter'dan zeytin dalı uzattı. Serengil, şarkıcı için; "Çocukları ve yüzündeki mutsuzluğunun hatırına bu defteri kapattım. Artık ağzımdan tek laf çıkmaz, yolun açık olsun" dedi.

TWİTTER'DAN SALDIRI
Gülben Ergen'le barış imzalayan Seren Serengil, bu kez de diline başkalarını doladı. Önceki akşam Beyaz Şov'da giydiği Tuvana Büyükçınar imzalı kıyafeti alay konusu olan Serengil, hakkında olumsuz konuşanları twitter'da bombaladı. Bombalardan Ahmet Hakan ve şarkıcı Ceylan da nasibini aldı.

AHMET HAKAN'A:
BENDEN HOŞLANIYORSA AÇIK AÇIK SÖYLESİN
Gazeteci, kıyafeti eleştirmek için twitter'da; "Seren ekrandan gidince haber verin, TV'nin önünden geçmem gerekiyor" diye yazdı.
Eleştiriye Seren'in yanıtı da yine twitter'dan geldi: "Ahmet Hakan'ın dilinden düşmüyorum. Hoşlanıyorsa açık açık söylesin!"

BARBAROS ŞANSAL'A:
BENİ ÇEKEMEYEN GAY MODACI
Yamak lakaplı Barbaros Şansal, facebook'ta Seren için, "Çağlayan Saz Pavyonu'nda bile kadınlar daha şık" gibi sert eleştiriler yaptı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı, Şansal'ı kastederek
"Beni ve Tuvana'yı çekemeyen gay modacı" dedi.

CEYLAN'A:
ESKİ EŞİMİN TEK GECELİK AŞKI
Seren Serengil'in ünlü isimleri hedef alan cümleleri arasında en ağır olanı ünlü şarkıcı Ceylan içindi. Serengil, Cengiz İmren'le bir dönem adı anılan Ceylan için, "Eski eşimin
tek gecelik aşkı" yorumu yaptı.