Bugünkü
Takvim
  • Saklambaç
  • 22.01.2011

Pratik bilgiler ile yaşamınızı kolaylaştırın

Pratik bilgiler ile yaşamınızı kolaylaştırın
Sarımsaklarınızı her zaman elinizin altında hazır bulundurmak istiyorsanız kabuklarını soyduktan sonra bir kavanoza doldurup üzerine zeytinyağı koyarak muhafaza edebilirsiniz.
Ayrıca bu yağ yemeklerinize, salatalarınıza ayrı bir lezzet katacaktır.
Peyniri kolay rendelemek için, 15 dakika buzlukta bekletin
Bisküvileriniz yumuşamışsa onları birkaç dakika fırınlayın.
Bakır eşyalarınızın parlamasını istiyorsanız, onları sirke ya da limon ve tuz ile ovun
Elbisenize sakız yapışırsa, naylon torbanın içerisinde buzluğa koyun. Bir saat bekletin ve çıkartın. Kolayca çıkacaktır.
Halıya sakız yapışırsa üzerinde buz torbası gezdirin.
Çekmeceleri içini boşaltmadan temizlemek istiyorsanız, elektrik süpürgesinin ucuna ince bir çorap geçirin.
Ahşap eşyalarınızı temizlemek için sirke ve zeytinyağı karışımı hazırlayın. Eşyalarınız hem temizlenecek hem de parlayacaktır.


kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.