Modanın gücü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2011 Güncelleme 14 Ocak 2011, 00:00
Modanın gücü

İÇİNDEKİLER

Moda hayatın her safhasında karşımıza çıkıyor. Geçmişle geleceği, işle özel hayatın, turizmle mimarinin, otomotivle dekorasyonun, anlayacağınız her iş kolunun kendine özgü bir modası var. Şöyle bir baktığımız zaman hepsi birbirini takip ediyor. Dünyadaki moda endüstrisi ve yeniliği, ortak fikir ve düşüncelerle hayata geçiriliyor. Bu da hayatımıza yön verilmesini sağlıyor. Modanın dünyayı yöneten bir oluşum olduğunu unutmamalıyız.

Merak ettikleriniz
RÖFLE YIPRATIR MI?
Saçlarıma devamlı röfle yaptırıyorum. Fakat zamanla uçları yıpranmaya başladı.
Yine de uzayan diplere röfle yaptırmak istiyorum. Acaba bir tavsiyeniz olur mu? Melike K.

CEVAP
Röfleden dolayı, saçlarınızın uçları incelmiş. Eğer tekrar yaptırmak istiyorsanız, yalnızca diplerine yaptırıp, uçlarına da açılmaya yakın renklendirme versinler.

UYGUN ÜRÜN
Saçlara profesyonel de olsa yanlış ürünler kullanırsak ne gibi etkileri olur? Salih T.
CEVAP
Saçlara yanlış ürün kullanmanın etkileri, saç derisinde kaşıntı, kepeklenme, yağlanma, kuruma, matlaşma ve daha bir çok sorun yaratabilir. Profesyonel ürünler de olsa saçınızın yapısına uygun ürünleri tercih etmelisiniz.

SAKALLARIM SERT
En büyük sorunum sakallarımın sık ve sert olması. Ne şekil verebiliyorum ne de yumuşatabiliyorum. Tavsiyeniz nedir? Kemal B.
CEVAP
Selam sakallarınızı biraz hareketle modern hale getirebilirsiniz. Birincisi yanak üstü ve çene altındakileri lazerle yok edebilirsiniz. İkicisi ise yumuşatıcı losyon kullanbilirsiniz.

ÇOK KARIŞIYOR!
Saçlarım uzun ve röfleli. Yalnız saçlarım çok karışıyor. O kadar ki karıştığı zaman kuaförde tarattırmak zorunda kalıyorum. Bunun için bir tavsiyeniz olur mu? Hale T.
CEVAP
Anladığım kadarıyla saçlarınız ince telli, uzun ve röfleli... Böyle olunca saçın nemi tamamen gitmiş. Profesyonel nemlendiriciler kullanmak zorundasınız. Saçlarınızın hem rahat açılmasını sağlar, hem de karışmasını engeller. Bir de uçlardan az da olsa kestirin.