Etkinlik takvimi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2010 Güncelleme 17 Aralık 2010, 11:15
Etkinlik takvimi

İÇİNDEKİLER

Fasıl karaoke ile siz de eğlenin
İstanbul' un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid' bünyesinde bulunan "Şahika Meyhane", fasıl ve İstanbul meyhane kültürünü yeniden şekillendiriyor!

Adını
Mika Group bünyesinde, 2000 yılından bu yana Nevizade'nin en işlek mekanlarından biri olarak yer alan 'Şahika'dan alan mekan, İstanbul'u 'casual meyhane' formatıyla meyhane konseptine getirdiği yepyeni bir anlayışla buluşturuyor. Türkiye'de ilk kez fasıl keyfini karaoke ile birleştiren bir eğlenceyi konuklarına sunan Şahika Meyhane, radikal menüsüyle de adından söz ettiriyor. Şahika Meyhane menüsünde yer alan; 8 farklı meze, 2 ara sıcak ve Meyhane Köfte gibi birbirinden özel ana yemek çeşitleri ile konukları için lezzet ve eğlenceyi tek bir çatı altında buluşturuyor. Sağlık, eğlence, lezzet... Aradığınız her şey tek bir mekanda sizinle! Tel: 0 212 249 42 90

Cuma akşamı müzik ziyafeti Zihni Bar'da
30 yıldır İstanbul'un bar kültürünü temsil eden Nişantaşı Zihni Bar, Cuma akşamlarınızı başarılı genç müzisyen Güvenç Dağüstün performanslarıyla unutulmayacak bir ziyafete döTürkiye'de Fazıl Say, Sertab Erener, Genco Erkal ve Zuhal Olcay gibi müziğin önde gelen isimleriyle çalışan ve yeteneği ile örnek gösterilen müzisyen Dağüstün ile Cuma akşamları da Zihni'de bir başka geçiyor! Bu kış sezonunun gözde adreslerinden Zihni, dans etmeyi sevenleri bekliyor. Tel: 0 212 248 80 33

KONSER
ZÜLFÜ LİVANELİ
Tarih: 17.12.2010 Saat: 20.30 Mekan: Lütfi Kırdar UKSS Ücret: 56,50 TL 39,50 TL, 28,50 TL Macaristan'dan Kalman Balogh Gipsy Band ve Almanya'dan Henning Schmiedt ile birlikte olağanüstü bir konser daha verecek. Schmiedt'in piyanosundan çıkan notalar, Kalman Balogh cymbalom'nundan dökülen tınılar Zülfü Livaneli'nin sesinde ve şarkılarında hayat bulacak. Üç farklı sanatçı, müziğin evrensel bir buluşma noktası olduğunu bir kez daha izleyicilere gösterecekler.

SEGİ
'BIRAKTIĞIN YERDEYİM'
Galeriartist Çukurcuma 18 Aralık 2010-05 Ocak 2011 tarihleri arasında Serpil Akgün'ün 'Bıraktığın Yerdeyim!' adlı 10. kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. 'Bıraktığın Yerdeyim!' adlı sergisinde kadınları bir nesne olarak değil, bir değer olarak ele aldığını ifade eden Serpil Akgün, doğanın ortasındaki, bir yönüyle naif bir yönüyle de aykırı kadınlarını resmediyor.

KİTAP
RÜYA GİBİ BİR HAYAT
Yazar: Alfonso Signorini CHANEL'İN doğumundan başlayıp, annesinin ölümüne, rahibelerin gözetimindeki sıkıcı yetimhane yıllarından ağır şartlarda terzilik yaptığı günlere; zengin bir teğmene aşık olup Fransız sosyetesine girmesinden sade tasarımlarıyla inanılmayacak bir servetin sahibi oluşuna; yazar Cocteau ve ressam Picasso gibi kişilerle kurduğu dostluklara dek rüya gibi bir hayat...

SİNEMA
ÇAKAL
YÖNETMEN: Erhan Kozan
OYUNCULAR: İsmail Hacıoğlu, Erkan Can, Uğur Polat, Haldun Boysan
KONUSU: İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde, sevmediği bir baba ve hasta bir anneyle yaşayan Akın'ın annesini kaybetmesi, içindeki diğer Akın'ı ortaya çıkarmıştır. Akın, o günden sonra yanlış yollara sapar.

BAŞIMIZA GELENLER
YÖNETMEN: Greg Berlanti
OYUNCULAR: Josh Duhamel, Katherine Heigl, Josh Lucas, Christina Hendricks,
KONUSU: Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie'ye olan sevgileri olduğunu keşfeder. Ama aniden Sophie'nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar ve aynı eve taşınırlar.