Hayatınızın Pin Kodu'nu öğrenin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2010 Güncelleme 27 Ekim 2010, 17:05
Hayatınızın Pin Kodu’nu öğrenin

İÇİNDEKİLER

UFUK BOSTANCI 02.06.1972
İradeli, duygusal ve çalışkan yapınız, lider özelliğinizle birleşince tasarladığınız tüm işlerin altından başarıyla çıkmanızı sağlayacaktır. Bütün önemli kararlarınızı 2011 yılından itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde arzuladığınız her başarı kaçınılmaz olarak sizin olacaktır. Duygusal ve iyi niyetli oluşunuzdan dolayı, çok önemli konuları tekrar tekrar gözden geçirmeniz gereklidir. Her şeyden önce aslında şanslı bir insan olduğunuzu söylemek gerek. İyi niyetli ve duygusal bir insan olmanız dolayısıyla duygusal hayatınıza her zaman dikkat etmeniz gerekir. Olası zor yıllar 1991 ve 2010 idi.
Fakat 2011 yılından itibaren yeni ve şanslı bir dönem sizi bekliyor olacaktır.


EMRE EREN 11.09.1978
Neredeyse çocuk denecek yaşta hayatın farkında olmanız, lider yaradılışlı, çalışkan, duygusal ve bir o kadar da zeki yapınız, kafanıza koyduğunuz her işi başarmanızı sağlıyor.
Şanslı olmanıza rağmen işlerinizi şansa bırakmadıktan ve kararlarınızda özgür olduktan sonra ulaşamayacağınız ve başaramayacağınız hiç bir hedefiniz yok gibidir. Merhametli yapınız nedeniyle iş ve duygularınızı mutlaka dengede tutmanız gerekir. Ancak bu şekilde hakkınız olan huzura ve mutluluğa mutlaka ulaşacaksınız. Acele kararlar alarak, kendinizi sıkıntıya sokmaktan özellikle kaçınmanız sizin yararınıza olacaktır. 2003 ve 2008 zor yıllar olarak görünmekteydi. Fakat 2009 yılından itibaren yeni bir şans sizi bulmuş ve devam edecektir.

HALİL İŞGÜZAR 04.09.1980
Son derece çalışkan, zeki, yerinde duramayan ve her an için kafasında birçok proje olan, atılımcı yapınız gereği, sıradan olan hiçbir iş size göre değildir. Mümkün olanın en iyisini yapmak ve başarmak, hedeflerinizin başında gelir. Zekanız, çalışma gücünüz ve azminizle, kafanıza koyduğunuz her işi mutlaka başarırsınız. Her zaman için sabırlı olduğunuz takdirde kesinlikle kazançlı çıkacaksınız. Duygusal yapınız gereği, daima duygularınızı kontrol altında tutmanız, sizi olası üzüntülerden koruyacaktır. 1998 ve 2007 olası zor yıllarınız olsa da 2009'dan itibaren şansınız açık durumdadır.

AHMET YAVUZATA 20.12.1981
Çalışkan, zeki ve azimli tavrınızın ödülünü almanız, doğal olarak kaçınılmazdır.
İşinizi şansa bırakmadıktan ve kontrol daima sizin elinizde olduktan sonra amacınıza ulaşmanız her daim mümkündür. Aynı anda birçok işi yapabilme ve idare etme yetenekleriniz son derece gelişmiş olup, hedeflediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız. İş haricinde biraz da kendinize zaman ayırmanız ve duygularınıza göre hareket etmeniz, hayatınızı daha da mutlu kılacaktır. İş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu ve başarılı olacaktır. 2000 ve 2004 olası zor yıllar, fakat 2006 yılı ile birlikte şansınız açık ve devam edecektir.

MUHLİSE KENDİR 24.12.1971
Daima ne istediğini bilen, kararlı ve ilk gençlik yıllarından itibaren hedeflerini belirlemiş, iradeli ve azimli yaradılışınız gereği, kafanızdaki her amaca ulaşacaksınız. Her zaman mantığınızın sesine kulak vermeniz, olası zararların önüne geçer. Fakat arada bir, duygularınızın sesine kulak vermeniz, içinizden geldiği gibi davranmanız size huzuru da beraberinde getirecektir. Gerçekte duygusal bir insan olmanıza rağmen, duygularınızı belli etmekten özellikle çekinir gibisiniz. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece iş ve evlilik hayatınız her zaman mutlu ve başarılı olur. Şanslı bir insan olmanıza rağmen 18 ve 36. yaşınız olası zor yıllardı. 1999 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

ŞENOL GÖKSU 09.02.1963
Son derece pratik bir zekaya, duygusal ve lider bir yaradılışa sahip oluşunuz, kafanızdaki birçok konuyu aynı anda hayata geçirmek istemeniz, hayatınızın her döneminde yeni arayışlar ve atılımlar içinde olmanızı gerektiriyor. Kafanıza koyduğunuz her projeyi mutlaka sonuçlandırırsınız. Hayatınızın hiç bir döneminde işlerinizi asla şansa bırakmamanız ve kontrolü daima elinizde bulundurmanız, sizi istediğiniz başarılara ulaştırır. İyi niyetli ve duygusal bir insan oluşunuzdan dolayı iş hayatınızı ve duygusal hayatınızı dengede tutmanız gerekir. İş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu ve mutlu bir şekilde devam eder. 1982 ve 2001 yılı olası zor yıl olarak görünse de 2003 yılından itibaren şanslı döneminizdesiniz.

SALİM ÇÖMLEKÇİ 07.02.1958
Başarılı bir insanda olması gereken her özelliğe sahip, lider, duygusal, zeki ve atılımcı kişiliğinizle, kafanıza koyduğunuz her şeyi yapabilen ve daima yapabilecek yetenektesiniz. İş ve arkadaşlığı birbirinden kesinlikle ayırmanız, amaçlarınıza daha çabuk ulaşmanızı sağlar.
Fikirlerinizde daima özgür oldukça tüm ideallerinize kavuşmanız kaçınılmazdır. Kendi geleceğinizi yönlendirebilecek zekaya ve yeteneğe sahip olmanız, ideallerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Şansını kendi var edebilen bir insan olmanıza rağmen, olası zor yıllarınız, 1981 ve 2004 yıllarıydı.
Başarı her zaman için sizindir.


RAMAZAN YILDIRIM 08.05.1973
Karşılaşılan birçok inişli, çıkışlı yıla rağmen asla pes etmeyen, daima yeni ve parlak fikirler yaratan, belirlenen amaca ulaşmak için ısrarlı ve azimli çalışan, kalıcı başarılar hedefleyen, planlayıcı ve idareci bir kişiliğe sahipsiniz. İş ve duygusal hayatınızı dengede tutabildiğiniz sürece, hayat boyu başarı ve mutluluk sizin olacaktır. Olayları dengeleyebilme yeteneğiniz bunu kolaylıkla sağlayabilir. Zor ve karmaşık işleri başarmak sizin için ayrıca bir huzur kaynağıdır. 1993, 1995, 1997, 2003, 2005 ve 2007 olası zor yıllarınız olarak görünse de, olayları kendi lehinize çevirme yeteneğiniz her aksiliğin önüne geçer ve istediğiniz huzuru bulursunuz.

ERAY ARSLAN 21.05.1979
Daima çalışkan, zeki ve her zaman, her yerde olumlu tavrınızın ödülünü almanız kaçınılmaz olacaktır. Kontrol her zaman sizin elinizde olduktan sonra, kafanızda belirlediğiniz her başarı kesinlikle sizindir. Yoğun işler dışında biraz da kendinize zaman ayırmanız ve duygularınıza göre hareket etmeniz, hayatınızı daha da mutlu kılacaktır. Hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece hayat boyu mutluluk ve başarı mutlaka sizin olacaktır. 2005 olası zor yıl olmakla beraber her zaman şanslısınız. Özellikle 2006 den itibaren şans sizinledir.

MEHMET ÇİÇEK 01.02.1991
Doğuştan lider ve pratik bir zekaya sahip olmanız, olayları istediğiniz şekilde, yönlendirebilme yeteneğiniz sayesinde kafanıza koyduğunuz her şeyi başarabilirsiniz.
Duygusal ve iyi niyetli oluşunuz bazı zamanlar sizi zor duruma düşürse de olayları toparlayabilme yeteneğiniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey, neredeyse yok gibidir. Duygusal hayatınız ve iş hayatınızı dengede tuttuğunuz sürece mutluluk ve huzur sizin olacaktır. Birçok işi aynı anda yapabilme yeteneğiniz, sizi istediğiniz tüm hedeflerinize ulaştıracaktır. Şanslı olmanıza rağmen, bütün önemli kararlarınızı 25. yaşınızdan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde her idealinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

NİHAL KAYA GÜN 16.10.1990
Ne istediğini bilen ve en önemlisi şanslı bir insan olmanız, hayattan beklediğiniz her şeyi elde etmenizi sağlayacaktır.19. yaşınız olası zor yılınız olmasına rağmen, şansınız sayesinde çok rahat atlatılmış görünüyorsunuz. 2010 yılı ile birlikte sizin için yeni bir hayat başladı. İş ve evlilik hayatınız her zaman için çok başarılı ve mutlu bir şekilde sürecektir.