Hayatınızın Pin Kodu'nu öğrenin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2010 Güncelleme 26 Ekim 2010, 00:00

İÇİNDEKİLER

İMDAT TUNCAY 01.06.1968
Hayat dolu, neşeli, duygusal ve lider yaradılışlısınız. Her zaman farklı ve büyük başarılar istersiniz. Duygularınızı işinize karıştırmadığınız takdirde mutlak başarı sizin. Sizin için büyük işler yapmak için doğmuş bile denebilir. Yaratıcı fikirlerin ve kaçınılmaz başarıların insanısınızdır. 1992 ve 2004 olası zor yıllarınızdı. Fakat 2005'ten itibaren şanslı döneme girmişsiniz. İş ve evlilik hayatınız daima huzurlu olacaktır.

FETİM OZAN 12.10.1984

Çalışkan ve zekisiniz. Hayata dair büyük hedefleriniz var. Şanslı olmanıza rağmen hayatınızın kontrolünü elinizden bırakmamalısınız. Bu sayede mutlak başarıya sahip olacaksınız. Bulunduğunuz yer ve konum size hiçbir zaman yetmez. Her zaman yeni başarılar ve hedeflerle zorlukların üstesinden gelirsiniz. Ancak başarıya giden yolda duygularınız ve mantığınız arasındaki dengeyi sağlam bir şekilde kurmalısınız. 2010 yılı sizin için durgun geçti. Fakat 2011'den itibaren yeni ve kalıcı şans başlayacak.

YAKUP KALKAN 10.01.1981
Son derece zeki, dürüst, çalışkan ve azimli bir yapınız var. Riske atılmayı sevmez, işinizi asla şansa bırakmazsınız. İyi niyetlisiniz ancak sizi aldığınız bir karardan döndürmek neredeyse imkansızdır. Kafanıza koyduğunuzu mutlaka yapar ve başarıyı yakalarsınız. Duygusal olmanıza rağmen hissettiklerinizi büyük bir ustalıkla saklıyorsunuz. Oysa ki duygularınızı açığa vurduğunuz takdirde çok daha büyük mutluluklar sizi bekliyor. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, iş ve evlilik hayatınız başarılı ve mutlu olur. 2000 olası zor yılınızdı. 2007'den itibaren şanslı bir döneme girmişsiniz.

BAYRAM BEKÇİ 20.07.1992
Çok zeki ve hareketlisiniz. Lider yönünüz kadar duygusal tarafınız da güçlü. Şanslı bir insansınız. Fakat işinizi asla şansa bırakılmamalısınız. Duygu ve düşünceleriniz arasındaki hassas dengeyi kurmanız sizin yararınıza.
Kafanızda her zaman birçok işi aynı anda planlarsınız. Bu işleri başaracak yeteneğe de sahip olmanız hayatınıza olumlu yönde etki eder. Parlak bir yıldızınız olduğu için duygularınızı kontrol etmeli ve sabırlı davranmalısınız. Önemli kararlarınız için 22. yaşınızı bekleyin. Böylece hayat boyu başarıyı yakalarsınız.

OSMAN NACAR 09.05.1985
Çalışkan ve zekisiniz. Gözünüz her zaman büyük hedeflerdedir. İşinizi şansa bırakmadıktan sonra mutlak başarı sizin olacaktır. Bulunduğunuz yer ve konum size hiçbir zaman yetmez. Yeni başarılar ve hedeflerle tüm zorlukların üstesinden gelirsiniz. Sizi zorlayacak tek şey sabırsızlığınız. Gelişmeler karşısında biraz daha sabretmeyi öğrenmelisiniz. 2011 Ocak ayında yeni şans sizi bekliyor.

HÜSEYİN KAYAHAN 15.11.1977
Azimli, çalışkan ve dürüst bir kişiliğiniz var. Kendinize koyduğunuz büyük hedefleri başarmak için sabırlı olmalısınız. Bu arada hiçbir işinizi çevrenizdekilere bırakmamalı, her şeyi kendiniz yapmalısınız. Çünkü siz üstlendiğiniz her sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çabalarsınız. Ancak herkes sizin kadar duyarlı ve titiz olmayabilir. Bu yüzden sinirlerinizi kontrol altında tutun. 2001, 2007 ve son olarak 2010 durgun yıllardı. Fakat 2011 ile birlikte yeni ve kalıcı şans başlıyor.

GÜRHAN TOLONER 29.04.1984
Dürüst, azimli ve zeki bir insansınız. Büyük hedefleriniz ve idealleriniz var. Tam bir yönetici, idarecisiniz. Hayatınızda mantık ve duygu dengesini kurduğunuz sürece tüm amaçlarınıza ulaşmanız mümkündür. Hiçbir işinizi kesinlikle şansa bırakmayın. Her şeyi kendi kontrolünüz altında tutmaya çalışın. Bu süreçte sinirlerinize hakim olmanız da yararınıza olacaktır. Böylelikle amaçladığınız tüm zor işlerinizi başarabilirsiniz. 2006 olası zor yılınızdı. 2011 yeni ve şanslı başlangıçların yılı olacak.

HAYDAR BUDAK 23.04.1986
Zeki, dürüst, çalışkan ve azimlisiniz. Riske atılmayı sevmeyen bir yapıya sahipsiniz. Sinirlerinize hakim olmayı başardığınız sürece şans sizden yana olacaktır. İyi niyetli ve duygusal bir insansınız. Ancak bu özelliklerinizi saklamayı tercih ediyorsunuz. Oysa ki duygularınızı sevdiğiniz insanlarla paylaşsanız çok daha mutlu olabilirsiniz. Zor işleri başarmak için doğmuş gibisiniz. 25. yaşınızdan itibaren çok şanslı bir dönem başlıyor. İş ve evlilik hayatınız da daima huzurlu olacaktır.

NAZLI AYDIN 14.03.1986
Duygusal, oldukça zeki ve çalışkan bir insansınız. Kendinize her zaman büyük hedefler koyarsınız. Duygularınızı işlerinize karıştırmadığınız sürece bu zorlu hedeflere mutlaka ulaşırsınız. Başarıya giden yolda sadece sabırsız olmanız size çelme takabilir. Elinizden geleni yaptıktan sonra beklemelisiniz. Büyük amaçlarınıza ancak bu şekilde ulaşırsınız. 2011'den itibaren şansınız açılıyor ve şans önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

CUMHUR ONUR 25.01.1945
Çok iyi bir yüreğiniz var. Ancak sert ve otoriter tavrınız yüzünden zaman zaman yanlış anlaşılabilirsiniz. Hiçbir işinize asla şansa bırakmazsınız. Buna rağmen şans her zaman sizden yanadır. Kafanıza koyduğunuz her işi layıkıyla yerine getirirsiniz. Ancak bu süreçte bazen sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. 19, 38 ve 57. yaşlarınız olası zor yıllarınızdı. Artık önünüzde huzurlu ve mutlu geçireceğiniz seneleriniz var.

GÖKHAN ELVERMEZ 16.04.1975
Çok zeki, dürüst ve çalışkan bir yapıya sahipsiniz. Kafanıza koyduğunuz her işin üstesinden gelirsiniz. Hiçbir zorluk sizi yıldıramaz. Şanslı bir yapıya sahip olduğunuz için sabırlı davranarak her amacınıza ulaşabilirsiniz. Zorlu süreçlerde daha sabırlı ve sakin davranmaya çalışmalısınız. 1997 ve 2008 olası zor yıllarınızdı. 2006'dan itibaren şansınız açılmış durumdadır.

İSMAİL BULUT 18.10.1979
İdareci ve yönetici yapınız sizi başarıya taşır. Yeni fikirleriniz sayesinde zor işlerin altından bile kolaylıkla kalkarsınız. Adeta başarıların insanısınızdır. İnce eleyip sık dokuyan yapınız sayesinde mutlak sonuçlara ulaşırsınız. Duygusal olmanıza rağmen duygularınızı özenle saklarsınız. Zaman zaman inişler çıkışlar yaşasanız da başarmak için doğmuş gibisiniz. Başarınız sadece iş yaşamıyla sınırlı kalmaz.

Evlilik hayatında da aradığınızı her zaman bulursunuz. 2005 olası zor yılınızdı. Fakat 2006'dan itibaren şanslı bir döneme girmişsiniz. Ve bu şans ömür boyu yanınızda olacak.

SELMA DÜZGÜN 04.08.1957
Son derece zeki ve duygusal bir insansınız. Başarı odaklı bir hayat sürersiniz. Çok şanslı olmanıza rağmen işinizi şansa bırakmadığınız takdirde büyük başarılara daha kolay ulaşırsınız. Üstelik kendi şansını kendiniz var edersiniz. Fazlasıyla iyi niyetli oluşunuz zaman zaman başınıza dert açabilir. Biraz da kendinizi düşünmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. 22, 33 ve 44. yaşlar olası zor yıllarınızdı.
2002'den itibaren şanslı bir döneme girmişsiniz.

AHMET BAYRAM 30.10.1984
Kendinize koyduğunuz büyük hedeflere lider yönünüz sayesinde kolaylıkla ulaşırsınız. Azminiz de bu yolda en büyük yardımcınızdır. İşleriniz şansa bırakmamanız yararınıza olacaktır. 2006 yılı olası zor yılınızdı. 2007'den itibaren şansınız açılmış durumdadır. Tek yapmanız gereken işle ilgili kararlarınıza duygularınızı karıştırmamak.

FATİH LÜTFÜ BAYRAKTAR 22.05.1988

Çok zeki, dürüst ve çalışkansınız. Kafanıza koyup da yapamayacağınız hiçbir şey yok gibidir. Sabırlı olduğunuz takdirde her amacınıza ulaşırsınız. Bununla beraber şans da her zaman sizden yanadır. Sabır ve şans faktörlerini dengelediğiniz takdirde 26. yaşınıza kadar bütün ideallerinize ulaşacaksınız. Ancak şansınıza güvenip hayatınızın kontrolünü elinizden bırakmayın.

SÜLEYMAN KEPENEKCİ 01.09.1965
Çok zeki, hareketli, lider ve bir o kadar da duygusalsınız. İşinizi asla şansa bırakılmamalısınız. Bunun yanı sıra duygu ve düşünceleriniz arasındaki hassas dengeyi kurmanız yararınıza olacaktır. İyi niyetiniz bazı zamanlarda başınıza dert açabilir. Bu yüzden 'Hayır' demeyi öğrenmelisiniz. Hayatınızın kontrolünü elinizde tuttuğunuz sürece mutlak başarı kaçınılmazdır. 1986, 1993, 2000 ve 2007 olası zor yıllarınızdı. Ancak artık şanslı bir dönemdesiniz ve bu şans ömrünüz boyunca devam edecektir.

AYBÜKE EVİNGÜR ALBAS 26.07.1982
Doğuştan lider özelliğiniz, parlak ve yeni fikirlerinizle birleşince başarıya giden yolda önünüzde hiçbir engel kalmıyor. Duygularınız işlerinize karıştırmadıktan sonra her idealinize mutlaka ulaşacaksınız. Önemli kararları alırken iki kere düşünmek sizin açınızdan yararlı olacaktır. Olası zor yıllarınız 2002, 2004 ve 2006 idi. 2007 yılı ile birlikte şansınız açılmış ve bu şanslı dönem uzun yıllar devam edecek.

EBRU KOZKAMAN 29.07.1987
Oldukça zeki, duygusal ve hareketlisiniz. Birçok işi aynı anda yapabilecek yeteneğe sahipsiniz. Ancak duygumantık dengesini kurmanız hayat başarınız açısından çok önemlidir. Şanslı olmanıza rağmen hayatınızın kontrolünü elinizde tutmanızda fayda var. Olası zor yılınız 2007'ydi. Bu tarihten itibaren şanslı döneme girmişsiniz. 26. yaşınızdan itibaren sizi çok büyük başarılar bekliyor.

YÜKSEL BOZDAĞ 11.11.1978
Dengeli, çok zeki ve çok çalışkan bir yapınız var. Güçlü iradeniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir zorluk yok gibi görünüyor. Dürüstlüğünüz ve çalışkanlığınız sizi hedeflediğiniz tüm başarılara ulaştıracaktır. Bugüne kadar yaşadığınız tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarmanız çevrenizdekilerin size duyduğu saygıyı da artırıyor. 2003 ve 2008 olası zor yıllarınızdı. 2011 yılı sizin için yeni şans ve başlangıçları müjdeliyor.

EMİNE ONUK 20.02.1969
Çok duygusal, zeki, hayat dolusunuz. Hedeflediğiniz başarılara ulaşmakta önünüze çıkabilecek tek engel duygularınız. Duygu ve mantık dengesini kurduğunuz sürece hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay olacaktır. Bunun yanı sıra işinizi asla şansa bırakmamalısınız. Hayatınızın kontrolünü elinizden bırakmayın. 2010 yılı ile birlikte yeni bir şans başlamış ve bu şans devamlı olacak.

AHMET YILMAZ 03.05.1981
Tam bir yöneticisiniz. Bunun yanı sıra idareci yönünüz işlerinizi kolaylaştırıyor. Hayatınızla ilgili verdiğiniz kararlarda zaman zaman duygularınızın sesine fazla kulak veriyorsunuz. Bunun yerine mantığınızın sesini dinlemeniz başarıya giden yolda en büyük destekçiniz olacaktır.
Doğuştan gelen şansınız hayatınızın sonuna kadar yanınızda olacaktır.

ÜLKÜ KAPLAN 03.11.1973
Büyük hedefleriniz ve idealleriniz var. Çok zeki ve çalışkan bir insansınız. Azimli ve ısrarlı çalışmalarınız aklınıza koyduğunuz her işi başarmanızı sağlayacak. Düşünceleriniz ve duygularınız arasında denge kurmanız yararınıza olacaktır. Hiçbir işinizi şansa bırakmamalısınız. Böylece hayat boyu başarıyı yakalayacaksınız. 20, 22, 24, 30, 32 ve 34. yaşlarınız olası zor yıllarınızdı. Ancak hayatınızdaki zorlukları artık geride bıraktınız. Bundan böyle şans ve mutluluk sizinle olacak.

HARUN BULUT 13.10.1983
İdareci ve yönetici bir yapıya sahipsiniz. Yeni ve parlak fikirleriniz başarıya giden yolda en büyük avantajınız. Zor işlerin üstesinden gelirsiniz. Ancak üstlendiğiniz her sorumlulukla ilgili ince eleyip sık dokursunuz. Bu özellikleriniz sayesinde mutlak sonuca ulaşabilirsiniz. Duygusal olmanıza rağmen onları saklamak konusunda son derece başarılısınız. 2004 olası zor yılınızdı fakat 2005'ten itibaren şanslı döneme girmişsiniz.

DOĞUKAN SÖZER 22.11.1989
Azimli, çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahipsiniz. Her işinizi kendiniz yaptığınız ve işlerinizi şansa bırakmadığınız takdirde büyük hedeflerinize ulaşmanız mümkündür. Duygu ve düşünceleriniz arasında kalmamaya özen gösterin. Sabırlı davranın ve sinirlerinize hakim olun. Böylelikle 27. yaşınızdan itibaren her isteğinize mutlaka ulaşacaksınız.