Hayatınızın Pin Kodu'nu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2010 Güncelleme 27 Ekim 2010, 17:16
Hayatınızın Pin Kodu’nu

İÇİNDEKİLER

SİNAN KULAK 22.12.1984
Her zaman için, ne istediğini bilen, kendi hedeflerini belirlemiş, iradeli, kanaatkar ve azimli yaradılışınız gereği kafanızdaki her hayali gerçekleştirmek için yeter özelliklerdir. Mantığınızın sesine kulak vermeniz, olası zararların önüne geçer. Fakat arada bir, duygularınızın sesine kulak vermeniz, içinizden geldiği gibi davranmanız size huzuru da beraberinde getirecektir. Gerçekte duygusal bir insan olmanıza rağmen, duygularınızı belli etmekten özellikle çekinir gibisiniz. İş ve evlilik hayatınız her zaman mutlu ve başarılı olacaktır. 2006 olası zor yılınız olsa da,2011 yılından itibaren şansınız gerçek anlamda açık ve devamlı olacaktır.

ELİF DEMİRKOL KURU 17.04.1988
Son derece dengeli, ne istediğini bilen ve çalışkan bir insansınız. Aynı anda birçok işi üstlenir ve bunların hepsinin altından başarıyla kalkarsınız. İdareci ve otoriter yapınızı ön planda tutmayı tercih ediyorsunuz. Ancak ara sıra duygularınızın sesine kulak vermelisiniz. 2011 yılı, şanslı yılların başlangıcı olacaktır. İş ve evlilik hayatınız her zaman huzurlu olacaktır. Sinirlerinize hakim olursanız çok daha mutlu olursunuz.

AYŞE SÜSEV 22.05.1985
Dengeli, düzenleyici ve zekisiniz. Her şeyi dengede tutmasını bilirsiniz. Bu özelliğiniz sayesinde elinizi attığınız her işte başarılı olmanız kaçınılmazdır. Her şeyi kusursuz yapmayı seven bir insansınız. Lider özelliğinizi her yerde ve ortamda ortaya koyarsınız. Aynı anda birçok işte başarı gösterirsiniz. 2006 ve 2008 olası zor yıllarınızdı. Fakat 2009'dan itibaren şanslı bir döneme girmişsiniz. Şansınız her geçen yıl artarak devam edecektir.

NURİ EKİZ 08.01.1991
Çok şanslı, çalışkan ve sebatkar olmanıza rağmen karar verirken aceleci davranmamak sizin açınızdan olumlu sonuçlar doğuracaktır. Sabırlı davrandığınız takdirde hem tüm amaçlarınıza ulaşacak hem de başarının doruklarına çıkacaksınız. Duygusal ama bir o kadar gururlu yapınız zaman zaman sert görünmenize neden oluyor. Arada bir duygularınızın sesine kulak vermek sizi daha mutlu ve huzurlu kılacaktır. Harekete geçmek için 25. Yaşınızı beklemelisiniz. 2011 sizin için çok şanslı bir yıl olacak.

İLKNUR KAYTAN 11.02.1971
Çok duygusal iyi niyetli, on parmağında on marifet bir insansınız. Çevrenizde lider yönünüzle tanınıyorsunuz. Hayatınızda birçok inişli çıkışlı dönemler yaşamışsınız. Ancak bu iniş çıkışlara rağmen büyük işler başarmışsınız ve başarmaya devam edeceksiniz. Eğer işinizi şansa bırakmazsanız her zaman ve her yerde en ön sırada yer alırsınız. Çok iyi niyetlisiniz ama bazen 'hayır' demeyi de bilmelisiniz. İş ve dostluğu birbirinden ayrı tutmanızda fayda var. 1989 ve 2007 olası zor yıllarınızdı. 2009'dan itibaren şanslı döneme girmişsiniz.

MUZAFFER KILINÇ 03.08.1998
Lider yaradılışlı, son derece zeki ve duygusal bir yapınız var. Adeta başarı için doğmuşsunuz. Çok şanslı olmanıza rağmen hayatınızın kontrolünü elinizden bırakmamanızda fayda var. Önünüzde çok güzel bir hayat sizi bekliyor. Bu yüzden çok çalışıp bilgi ile donanmalısınız. İş hayatında başarmak istediğiniz şeyler için öncelikle sabırlı davranmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra çevrenizdekilerin bilgilerinden de faydalanmalısınız. 19.yaşından itibaren büyük başarılar var ve bu başarıların devamı da gelecek.

MAHMUT KEMAL KARAHALI 06.04.1993
Son derece hareketli, çalışkan ve zekisiniz. Hırslı, azimli ve gururlu yapınız nedeniyle, her zaman kendi işinizi kurmak istersiniz. Böylece özgürlüğünüz kısıtlanmayacaktır. 23. yaşınızdan itibaren harekete geçtiğiniz takdirde mutlaka isteklerinize ulaşacaksınız. Bu yüzden sabırlı olmalısınız. Sinirlerinizi kontrol ettiğiniz sürece hiçbir aksiliğin sizi durdurmasına imkan yok. Son derece dengeli bir yapınız olmasına rağmen iyi niyetiniz zaman zaman sizi yanıltabilir. Arkadaş çevrenize dikkat edin. Böylece her zaman başarılı olursunuz.

EMRAH CAN 17.11.1986
Azimli, çalışkan ve dürüst bir insansınız. Sabırlı davrandığınız ve her işinizi kendiniz yaptığınız takdirde büyük hedeflerinize ulaşmamanız söz konusu bile değil. Mükemmeliyetçi yapınız gereği her şeyin en iyisini yaparsınız. Ancak gösterdiğiniz sabır özeni çevrenizdekilerden beklemek sizi yorabilir. Böyle durumlarda sabırlı olun. Sinirlenmemeye çalışın. İşinizle duygularınızı dengede tuttuğunuz sürece başarı sizin olacaktır. 2011 yılı ile birlikte yeni ve kalıcı bir şans başlıyor. Kıymetini bilin!

MEHMET TOLGA ŞENLİK 02.07.1989
Çok zeki hareketli lider ve bir o kadar duygusalsınız. Şanslı olmanıza rağmen hayatınızın kontrolünü elinizden bırakmamanızda fayda var. Duygularınız ve mantığınız arasındaki dengeyi kurmalısınız. Kafanızdaki tüm işleri başaracak ve hayallerinize ulaşacaksınız. Ancak bu başarıyı yakalamak için 'hayır' demeyi öğrenmelisiniz. Parlak bir yıldızınız olduğu için duygularınıza hakim olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Önemli kararlarınız için 27. yaşınızı beklemelisiniz. Böylece her zaman başarılı olacaksınız. 2009'dan bu yana şansınız açılmış durumdadır.

YÜCEL TUNCAY 01.01.1987
Çok büyük hedefleriniz ve birbirinden farklı projeleriniz var. Sabırlı ve ısrarlı çalışmalarınız sayesinde tüm amaçlarınıza ulaşacaksınız. Ancak başarıya giden yolda duygu ve mantığınızı dengede tutmanız çok önemli. Önemli kararlarınızı 25. yaşınızdan itibaren vermeniz yararınıza olacaktır. 2009'dan itibaren şansınız açılmış. Sinirlerinize hakim olmayı başardığınız ve sabırlı olduğunuz sürece hayat boyu huzur ve mutluluk sizi bekliyor.

MUAMMER SEVÜK 01.10.1979
İdareci ve yönetici yapınız yeni fikirlerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştırıyor. Başarıya odaklı bir insan olarak zor işlerin üstesinden gelmekte zorlanmıyorsunuz. İnce eleyip sık dokuyarak tüm hedeflerinize ulaşmanız mümkündür. İşinizi asla şansa bırakmamalısınız. Ancak bu şekilde mutlak sonuca ulaşırsınız. Duygusal olmanıza rağmen onları saklamakta üstünüze yok gibi. İnişler, çıkışlar yaşamış olsanız da duygularınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. 2005 zor yılınızdı. Fakat 2011 Ocak ayı ile yeni şans var. Evlilik hayatınız da bu şanstan olumlu yönde etkilenecek.

HANİFE YEREBASMAZ 14.08.1971
Duygusal, zeki ve hareketli bir yapıya sahipsiniz. İlginç ve parlak fikirleriniz çok büyük ideallerinize ulaşmanızı sağlayacak. Mantığınızı ön planda tuttuğunuz sürece aklınıza koyduğunuz her işi başaracaksınız. Altıncı hissiniz fazlasıyla gelişmiş durumda. Önsezilerinize kulak vermelisiniz. Fazlasıyla iyi niyetli olduğunuz için önemli konularda karar verirken iki kere düşünmenizde fayda var. 1989 ve 2007 olası zor yıllarınızdı. 2008 Ağustos'tan itibaren şansınız açılmış durumda. 2013 yılında çok büyük bir şans sizi bekliyor.

EFE ARICI 07.02.2006
Son derece zeki ve hareketli! Çocuk yaşına rağmen ne istediğini bilen, pratik zekası sayesinde olayları kendi lehine çevirmek için planlar hazırlayabilen (adeta, büyümüşte küçülmüş gibi) kişiliği ile kafasına koyduğunu mutlaka elde edecek. Genç yaşında atılımlar yapmak isteyecek. Parlak ve çekici bir yıldıza sahip olduğundan dolayı ilk gençlik yıllarında, duygusal hayatına son derece dikkat edilmesi yararlı olur. Lider yaratışlı ve özgürlüğüne düşkün olduğundan dolayı evlilik ve kendi işini kurma gibi kararlarını 24. yaşından itibaren hayata geçirdiği takdirde kaçınılmaz olarak mutlak başarıyı yakalayacaktır. Hayatının her döneminde şanslı ve huzurlu olacaktır.

AZİZE KARAHALI 01.05.1992
Çok zeki, dürüst ve çalışkansınız. Kafanıza koyduğunuz her işin üstesinden gelirsiniz. Yeteneğiniz doğrultusunda her işi en iyi şekilde yapabilirsiniz. Şanslı olmanıza rağmen, hayatınızın kontrolünü elinizden bırakmayın. Sabırlı olduğu takdirde her amacına ulaşırsınız. Sadece sinirlerinize hakim olmayı öğrenin. Bütün önemli kararlarınızı 23. yaşından itibaren vermelisiniz. Böylelikle her
zaman huzurlu olursunu