Çelebi Çiçek ile tarot katları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2009 Güncelleme 19 Ekim 2009, 02:26

İÇİNDEKİLER

İşleriniz açılıyor
Rumuz: Neden Yaş: 23
Duygusal olarak her şey yolunda… Sadece bu süre için sizin ekonomik olarak ve iş konusunda dikkate ihtiyacınız var. Kısa süreli projelerden daha ziyade uzun boyutlu düşüncelere konsantre olmalısınız. Mart ayının son haftası iş ile ilgili önemli gelişmeler güzel sonuçlar doğuracak.

Umutlu kararlar
Rumuz: Erzurumlu Yaş: 32

Her zaman kalbinizin sesini dinleyen siz, mantınızla hareket etmelisiniz. Eşiniz sizden dolayı oldukça gergin… Durun ve derin bir nefes alın. Ağrı olmayan başınıza ağrı ne gerek. Bırakın herkes kendi hayatını yaşarken düşünsün. Kararlarınız sizi ileride umutlu bir projeye götürecek.

Hislerinize güvenin
Rumuz: Marmarisli Yaş: 24

Siz hisleri çok güçlü bir kişiliğe sahipsiniz. Eğer isterseniz her şeyi çok net görebilirsiniz. Fakat, görmezden geliyorsunuz. Eğer katlanabilirim ve ben inancımla bu olayları çözerim diyorsanız? Sorunlar ortadan kalmaya başlayacak. Duygusal konularda kendinize aynı düzeyde inanmalısınız.

Aşksız olmaz!
Rumuz: Regal Yaş: 27
Siz biran önce aşk konusuna dönmelisiniz. Yaşadığınız sıkıntılar sizi bir hayli yormuş. Olmadık yerde yaşanan huzursuzluklar sizi mutsuz ediyor. Bazı zamanlar kendinizi kontrol altına almanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Olmadık yere yaptığınız bir tartışma canınızı sıkacak.

Küslükler bitiyor!
Rumuz: Azeri Kardeşler Yaş: 24


Kırıldığınız bir arkadaşınız sizinle konuşmak isteyecek. Ancak sizin tavrınız net olmak zorunda. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. İş konusunda biraz dikkatli davranmalısınız. İş üzerinde sorumluluk değişimi ve işin büyümesi gündeme gelecek.

Sabır sınavındasınız
Rumuz: Hüzün Yaş: 38

Yakın çevrenizdeki erkek, iş konusunda oldukça sıkıntılı. Böyle olmasına rağmen sürekli aklında sizi düşünmeye devam ediyor. Ancak, bu dönem ilişkinizde bazı sorunlar var. Bu dönem bazı terslikler üst üste geliyor olabilir. Sabır sınavında olabilir misiniz?