Sonsuz şıklık

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2009 Güncelleme 17 Ekim 2009, 00:21

İÇİNDEKİLER

Ünlü tasarımcı Arzu Kaprol, "Stellar Paralax" ismini verdiği 2010 Kış Koleksiyonu'yla sonsuzluk duygusunu yansıtıyor. Yıldızların dünyaya uzaklığının hesaplanmasında kullanılan yöntem olan "Stellar Paralax", Kaprol'ün yeni koleksiyonunun iham kaynağını oluşturuyor. Metalize efektlerin dizilişleriyle yıldızların evrendeki varoluşlarını hatırlatan koleksiyonda parlaklık öne çıkıyor.

HEM HARAKETLİ, HEM DURGUN

Arzu Kaprol'ün yeni koleksiyonuna yön veren başka bir esin kaynağı da "Nebulalar". Evrendeki gaz ve toz bulutları olan nebulaların birbirlerine geçişkenlikleri, aynı anda hem çok hareketli hem de durgun görünmelerinden esinlenen Arzu Kaprol, "Stellar Paralax" da hem hareket hem de durgunluk katan detaylara yer veriyor.

SİYAH, MOR VE YEŞİL ÖNPLANDA
"Stellar Parallax" koleksiyonunda her modelin içi yabancı evrenlere açılan bir pencere gibi giyeni farklı bir boyuta taşıyacak. Arzu Kaprol 2010 Kış Koleksiyonu, iç detaylarında, Selçuklu sikkelerinde yer alan ve Anadolu geleneklerinde aşkların, evliliklerin, mutlulukların sonsuz yaşanması için kullanılan "Saadet Düğümü"nü iç ve gizli detaylarda yeni bir yorumla kullanıyor. Kaprol siyah, mor ve yeşil renklere ağırlık verdiği yeni koleksiyonuyla yaşamı sanata dönüştürüyor...