Kendini koru, keşfet, dinle ve kendine inan

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2009 Güncelleme 17 Ekim 2009, 00:26

İÇİNDEKİLER

Kadının rengi FlorMar bu kez kadın kokusunu yaratıyor, kadına kendini yeniden keşfettiriyor. "Kendini Sev!", "Kendini Keşfet!", "Kendine İnan!", "Kendini Dinle!" konseptlerini vurgulayan bu 4 parfüm kadın benliğinin adeta dışa vurumu... Renk, tasarımı ve sunduğu şıklıkla günün her saatinde kullanılabilecek bu 4 koku 12 saat süreyle teninizde kalacak, ilk anki tazeliğini koruyacak.

Doğadan gelen bakım
Doğal hammaddelerden, organik yöntemlerle üretilen, yapay katkı maddeleri içermeyen Trillium Organics, doğal bakımın keyfini çıkartmanıza yardımcı oluyor. Trillium Organics ürünleri; aromaterapik saf esansiyel yağlar, vücut arındırıcısı, vücut yağı, bitkisel sabunlar/ duş jeli, yüz bakım ürünleri, nemlendiriciler, yağ karışımları ve tuzlardan oluşuyor.

Buzlar kraliçesi

2009 kışının makyaj modası belli oldu: Buzlar Kraliçesi. Flormar bu kışın makyaj modasını takip edebilmeniz için birbirinden farklı ürünleriyle birçok güzellik tüyosunu beğeninize sunuyor. Adının aksine bu makyaj pembeli tonlar ile yumuşatılarak mükemmel bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Bu makyajı yapabilmeniz için açık renk bir fondötene, beyaz, lila, pembe renklerde simli farlara, lila tonlarında parlatıcı ruja ve açık renkte bir allığa ihtiyacınız var. Makyajınızın kalıcığını sağlamak üzere Flormar True Stick Fondöten, beyaz renkli Diamonds Terracotta Eye Shadow, pembe renkli Selection Terracotta Eye Shadow, True Color pembe allık ve Selection Parlatıcı Rujun açık pembe rengi bu makyaj için yeterli ürünler...

Nemin kaynağına inmek
Creme Fraiche ile nemlendirmenin kaynağına inin! İsmini ve bembeyaz rengini krem şantiden alan, bitkisel sütler ve doğal yağların bileşiminden oluşan Creme Fraiche; her cilt tipine uygun 3 farklı çeşidiyle cildi nemlendiriyor, canlandırıyor, parlak ve enerjik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Özel aroma ve yeşil çayla harmanlanarak üretilen Creme Fraiche serisi, nem tutucu etkisiyle cilde genç ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Ürünler, her cilt tipindeki kadınların imdadına yetişerek güzelliğinize güzellik katıyor.