Ekmek yoksa çikolata yiyin

Uzmanlar en sağlıklı çikolatanın bitter olduğunu söylüyor. "Karbonhidrat ve yağ tüketimini dengelemek adına çikolatayı dengeli tüketmek gerekiyor. Karbonhidrat oranı yüksek pilav, makarna ve ekmekten keserek çikolata tüketebilirsiniz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2020 Güncelleme 03 Aralık 2020, 06:59

İÇİNDEKİLER

Uzmanlar en sağlıklı çikolatanın bitter olduğunu söylüyor. "Karbonhidrat ve yağ tüketimini dengelemek adına çikolatayı dengeli tüketmek gerekiyor. Karbonhidrat oranı yüksek pilav, makarna ve ekmekten keserek çikolata tüketebilirsiniz. Dengeyi sağladığınız sürece çikolata elbette beslenmede yer alabilir" diyor. Günde iki kare bitter çikolatanın kalbi koruduğunu söylüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN