Börülce menopozu yener! "Menopoz döneminde mutlaka börülce tüketin"

Araştırmalar, menopozu temize çıkarıyor. Kadınlık hormonunun azaldığı bu dönemde vücut bilinenin aksine gençleşmeye başlıyor. Anthony William “Menopoz, kadınlar için faydalıdır. Bu dönemde mutlaka börülce ve ıspanak yiyin” diyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2019 Güncelleme 19 Mayıs 2019, 08:16
Börülce menopozu yener! Menopoz döneminde mutlaka börülce tüketin

İÇİNDEKİLER



Kronik
hastalıklar, hayatı tehdit ediyor. Doktorların uyguladığı ilaç tedavisi, hastalıkların tedavisine yeterli olmuyor. Araştırmalar, 'gizemli hastalık' olarak adlandırılan diyabet, tansiyon, menopoz ve otizm gibi rahatsızlıkların tedavisinde beslenmenin önemini gösteriyor. Kendisini 'Medikal medyum' olarak tanıtan Anthony William ise kadınların korkulu rüyası menopozla ilgili ezberleri bozuyor. Bu dönemin, bilinenin aksine kadınları gençleştirdiği belirterek şu bilgileri veriyor...


MODERN HASTALIK...
Her ne kadar yaşlanmanın bir belirtisi olsa da menopoz, regl döneminin tüm zorluk ve aksaklıklarını acısız ve yumuşak bir şekilde sonlandırır. Cinsel hayatta daha mutlu olmayı sağlar. Geçmişte kadınlar menopozla ilgili yardım almak için doktorlara başvurmuyordu. Oldukça doğal bir süreç olan menopoz için doktor tedavisine gerek duyulmuyordu. Sıcak basmaları ve kalp çarpıntıları söz konusu bile değildi. Her şey modern çağda yani 1950'lerde ortaya çıktı. 1900 ve daha sonrasında doğan kadınlar geceleri terlemeye, sıcak basmalarına, yorgunluklara, panik ataklara, sinirliliğe ve eklem ağrılarından şikayet etmeye başladı. 40'lı ve 50'li yaşlardaki kadınlarda bu şikayetler bir salgın gibi yayıldı. Doktorlar bile bu şikayetleri tedavi edecek bir yöntem bulamadı. Her zaman kar amacı güden ilaç şirketleri, kadınlara şikayetlerini azaltacak hormon ilaçları satmaya başladı...


BÖRÜLCE YE MENOPOZA GİRME!

Börülce: Ani sıcak basmalarını önler. Hayati organları güçlendirir.

Meyan kökü: Hormon salgılarını dengeler.



ELMA VE TAHİN TÜKETİN

Yaban mersini, tahin, avokado, börülce, kuşkonmaz, elma, ıspanak, kara üzüm ve salatalık gibi besinler, ani sıcak basmalarını önlüyor. Hormonları dengeliyor. Diğer kurtarıcı besinler şöyle sıralanıyor:
Meyan kökü: Hormonları düzenler.
Isırgan otu: Üreme sistemindeki iltihaplanmayı azaltır.
Adaçayı: Rahmi korur ve güçlendirir.


YAŞLANMAYI DURDURUR
Bilinenin aksine, menopozda kadınların yaşlanması duruyor. Menopoz, üreme sisteminin döngüsünü ve bunun vücutta yarattığı baskıyı sonlandırıyor. Üreme hormonlarının seviyesini düşürüyor. Böylece vücudun yaşlanmasını durduruyor. Uzun ve sağlıklı bir hayat sunuyor. Menopozun neden olduğu şikayetler ise modern şehir yaşamının neden olduğu toksinler, yanlış besinler ve stresten kaynaklanıyor. Bu şikayetlerin azalmasında, toprakta yetişen doğal besinler ilaç etkisi gösteriyor.


MEDİKAL MEDYUM'UN SAĞLIK MUCİZELERİ - 7

YARIN: MUTLULUK MUTFAKTA!