Kalp terazisi! Rüyada kalp görmek ne anlama gelir? | Rüya tabirleri

Rüyada kalp görmek; cesaret, akıl, el açıklığına ve adaletli olmak şeklinde yorumlanır. Rüyada kalp çarpması, bir şeyi terk etmek, evlilik düşmanlık, yolculuk ve haylazlık şeklinde yorumlanır. İşte rüyada görülen varlıkların neye yorulacağına dair ipuçları ve rüya tabirleri....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2019 Güncelleme 04 Kasım 2019, 07:54
Kalp terazisi! Rüyada kalp görmek ne anlama gelir? | Rüya tabirleri

İÇİNDEKİLER



Kalp hastalığı:
İki yüzlülük işaretidir.

Kalp çarpması: Bir şeyi terk etmek, evlilik düşmanlık, yolculuk ve haylazlık şeklinde yorumlanır.

Kalp damarı: Ruh ve bedenin, kalbin ve gönlün hissettiği sevinç ve üzüntülere delalet eder.


Hızlı kalp atışı: Kişinin inanç ve düşünce dünyasını gösterir. Aşık olacağına delalettir. Zekaya, sevgi ve nefrete dair duyguların artacağına işarettir.

Korku hissetmek: Rüyayı görenin doğru yola geleceğine yorumlanır. Kalbinde ağrı bulunması, o kimsenin yakın zamanda birine bir kötülük yapacağına; kalbinde hastalık hissetmesi ise münafık bir kimse olduğuna yorumlanır.

Kalp gözü: Kalbinin körlendiğini veya karardığını görmek, hakikati göremediğine, anlayamadığına ve hak yolunu seçemediğine işaret eder.


Kalpsizlik: Rüyada kalbinin olmadığını görmek, eğer dindar biri ise Allah'a olan bağlılığının devam ettiğine ve Allah korkusunun sürdüğüne delalet eder.

Kalp hırsızı: Kalbinin çalındığını gören kimse, şiddetli korkuya düşer.

Kalp gülü: Kalbinin içine güzel kokulu bir şey veya şeker gibi tatlı bir madde doldurulduğunu görmek, o kişinin kalbinin iman nuru ile dolacağına delalet eder.

RÜYA TABİRLERİ-13