Rüyada otomobil sürmek ne anlamada gelir? | Rüya tabirleri

Rüyada otomobil sürmek, o kişinin iş hayatında başarı elde edeceğine ve tüm streslerden kurtulacağına işarettir. Peki rüyada çam ağacı, güvercin, madalya ve çocuk emzirmek ne anlama gelir? Detaylar haberimizde...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2019 Güncelleme 25 Ekim 2019, 08:02
Rüyada otomobil sürmek ne anlamada gelir? | Rüya tabirleri

İÇİNDEKİLER

Araba sürmek: Maddi kaygılarınızın olduğuna işaret eder. Otomobil sürmek; sevilen bir kişi ile girilecek bir işte çok doğru adımların atılması sayesinde büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.
Çam ağacı: Uzun ömre delalet eder. Bir çam ağacı fidanı dikmek, hayırlı ve iyi işe başlamak, çam fidanı koparmak kötü iş yapmak seklinde tefsir olunur. Çam ağacına oturmak ikbal ve saadet demektir.
Güvercin görmek: Genellikle hayırlı bir kısmet olarak yorumlanır. Aşkı temsil eder. Rüyayı gören bekar erkekse, ahlaklı ve güzel bir kızla evleneceği anlamına gelir. Dosta işaret etmektedir. Ki bu dost; vefalı, sadık, zor günlerinizde yanınızda yer alacak, acınızı paylaşacak ve size destek verecek gerçek bir dosttur.
Madalya: Kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandırılacağına ve kendi meslek sahanızda en yüksek mevkiye gelmeniz için size teklif yapılacağına işarettir.
Çocuk emzirmek: Büyük işlere girip yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir. Erkek çocuğu doğurmak, yakın bir zamanda evleneceği hayırlı bir kısmetten bir kız bebek sahibi olacağına rivayet eder.

RÜYA TABİRLERİ - 3