Gaziantep'te silahlı saldırı

Gaziantep'te, bir iş yerinin önünde oturan kişiye pompalı tüfekle ateş eden motosikletli 2 saldırgan, evlerinin önünde oturan 1'i çocuk 4 kişinin yaralanmasına neden oldu

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2010, 00:00 Güncelleme 06 Temmuz 2010, 20:30
Gaziantep’te silahlı saldırı

İÇİNDEKİLER

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ulaş Mahallesi Şehit Hüseyin Temur Sokak'taki Gökhan K'ya ait oto yıkama yeri önünde oturan H.A'ya motosikletli kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. H.A, olaydan yara almadan kurtuldu ancak olay yerine yakın evlerinin önünde oturan A.D (4), G.A.D (17), B.D (24) ile M.D (33) yaralandı. İki kişi oldukları belirtilen motosikletli saldırganlar olaydan sonra kaçtı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavileri devam eden 4 kişinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olaydan sonra zanlıların yakalanması için arama çalışması başlatan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili olarak iş yeri sahibi Gökhan K'yı gözaltına aldı. Saldırıdan yara almadan kurtulan H.A'nın ifadesinin alınması için arama çalışmaları sürerken, motosikletli 2 saldırganın kimliğinin belirlenip yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.