Kuyu cinayeti 105'inci gününde çözüldü

Eşarpla boğulduktan sonra su kuyusuna atılan Şükran Özbakan'ın katil zanlısı olarak "Şükran'ı tanımıyorum" diyen Ahmet Acar tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2010 Güncelleme 02 Şubat 2010, 00:00
Kuyu cinayeti 105’inci gününde çözüldü

İÇİNDEKİLER

39 yaşındaki Şükran Özbakan, 5 Ekim 2009 Salı günü "Kapının önünü süpüreceğim" diyerek evinden çıkmış, cansız bedeni 15 gün sonra evine 5 kilometre uzaklıktaki bir su kuyusu içinde bulunmuştu. Bu korkunç cinayetle ilgili günlerce yayın yaptık. Evin gelini Dilek, Şükran'ın evli biriyle ilişkisi olduğunu kendi cep telefonundan bu kişiyle görüştüğünü iddia etti. Şükran'ın aradığı söylenen bu telefon numarası, 4 çocuk babası Ahmet Acar'a aitti. Acar, geldiği stüdyomuzda, "Şükran'ı tanımıyorum. Fotoğrafını jandarmada gördüm" dedi. Evin önünde sık sık görüldüğü iddialarını ise yalanladı. Şükran'ın kardeşi Şükrü ise "Ahmet'le ablamı bizim evin önünde konuşurlarken gördüm" iddiasını ortaya attı. Ancak Ahmet Acar "Kadınhanı'nda bir erkek dul bir kadınla konuşamaz" diyerek bu iddiaları da reddetti.

Programdaki çelişkiler dikkat çekti

Programıma katılanların jandarmadaki ifadeleriyle çelişen açıklamalar yapması, olayı büyük bir titizlikle araştıran Kadınhanı Jandarma Komutanlığı ve Kadınhanı Cumhuriyet Savcısı Sayın İsa Altun'un da dikkatinden kaçmadı. Yayın bantlarını tek tek deşifre ettiren Savcılık, cinayetin 105'inci gününde Şükran Özbakan'ın katil zanlısı olarak "Hiç tanımıyorum" diyen Ahmet Acar'ı tutukladı.

Şükran'la değil Dilek'le ilişkim vardı
Peki Ahmet Acar, Şükran'ı neden öldürdü? 2004 yılında aynı köyde yaşayan 16 yaşındaki bir genç kıza tecavüz ettiği için 3 yıl cezaevinde yatan evli ve 4 çocuk babası olan Ahmet Acar ifadesinde, şoke eden bir iddia attı ortaya… Katil zanlısı Acar, "Şükran'la değil, gelinleri Dilek'le ilişkim vardı. Hatta şu an hamile olan Dilek'in karnındaki bebeğin babası benim" diye ifade verdi.

Benim alnım açık bebek kocamdan
8 aylık hamile olan Dilek Özbakan bu iddiaya canlı yayında cevap verdi: "Eşimi aldatmadım. Alnım açık. Bebek doğduktan sonra DNA testi yapılmasını istiyorum. O zaman gerçek ortaya çıkacak." Şükrü Özbakan da "Eşime güveniyorum. Beni aldattığına inanmam" dedi. Şükran'ın kardeşi Şükrü Özbakan ise çelişkili ifadeleriyle ilgili bugün de savcılığa ifade verecek. Soruşturma sonunda yeni gözaltıların olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.

YALAN YAKALAMANIN YOLLARI


HÜLYA AVŞAR DİYETİ

MUTLULUK VEREN YİYECEKLER

HEPSİ DAHA İYİ BİR CİNSEL YAŞAM İÇİN

SAĞLIKLA İLGİLİ ÖNEMLİ TAVSİYELER