HDP'li vekilden skandal hareket! Çocuklarını bekleyen acılı annelere 'kolay gelsin' dedi

HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'in PKK'lılar tarafından kandırılarak kaçırılan çocukların HDP il binası önünde bekleyen acılı annelere "Kolay gelsin" diyerek binaya girmesi anneleri çileden çıkarttı. Çocuklarına hasret olan anneler, "Hem çocuklarımızı götürüyorlar hem de dalga geçiyorlar" diye isyan etti.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2019, 13:35 Güncelleme 06 Eylül 2019, 15:15
HDP’li vekilden skandal hareket! Çocuklarını bekleyen acılı annelere ’kolay gelsin’ dedi

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da PKK'nın çocuklarını kaçırdığı ailelerin HDP İl binası önündeki acılı bekleyişleri devam ediyor.

HDP il binası önünde eylem yapan ailelerin kaldırılması için güvenlik güçleriyle konuşan HDP'li Milletvekili Saliha Aydeniz, il binasına girerken ailelere Kürtçe "Merhaba, kolay gelsin" dedi. Ailelerin Aydeniz'e tepki göstermesi üzerine, kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

"HEM ÇOCUKLARIMIZI GÖTÜRÜYORLAR HEM DALGA GEÇİYORLAR"
"Hem çocuklarımızı götürüyorlar hem de dalga geçiyorlar" sözleriyle isyan eden anneler, "Çocuklarımız nerede? Çocuklarımızı verin bize! Nasıl aldıysanız öyle getirin! Hem çocuklarımızı götürüyorlar hem de bizimle dalga geçiyorlar. Hem suçlu hem güçlüler. Çocuklarım gelmeden beni buradan ölüm ayırır. Yukarıdan bakıp gülüyorlar. Madem bu durum güzel bir şey Allah sizin de başınıza versin. Biz hevesli değiliz buraya gelip oturmaya" diye tepki gösterdi.

DAHA ÖNCE DE BİR POLİSİN KOLUNU ISIRMIŞTI
HDP'li Aydeniz, daha önce de bir polisin kolunu ısırmasıyla gündeme gelmişti.