Eskicilerden uzak durun

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 00:00
Eskicilerden uzak durun

İÇİNDEKİLER

"Ay ay ay duysun alem benim de artık bir sevgilim var" şarkısını söylüyorsunuz içten içe. Fakat durun heyecanınızı piston aşağı eden bir durum var. Evet yeni sevgilinizin eski sevgilisini unutamadığı gerçeğiyle yüz yüzesiniz. Varsa aranızda bunu okuyan ve bu yazı da kendini bulan acıyorum ona. Yalnış anlamayın zor bir iştesiniz ve zararın neresinden hatta ani bir frenle sonra hızlanıp sipin atarak "U" dönüşü yapın. Yoksa siz bayağı yıpranacaksınız.
Battal boy bir felaket alametidir... Artık tüm vaktinizi geleceğini pek parlak görmediğiniz ilişkinizin tadını çıkarmak için değil sevgiliniz için unutulmaz bir şeyler yapmaya adarsınız. Hayır bunu gerçekten istediğiniz için değil sizden sonraki sevgilisi de aynı azabı çeksin, size bol bol küfür sallasın diye yaparsınız.. Son derece sağlıksızdır..
O eski ilişkide yapılan ya da yapıldıgı sanılan "hataların" tekrar edilmemesine uğraşır sevgili kişi, ister istemez ilişkiyi de etkiler bu unutulmayan eski sevgili, çok kötü hissetmeye sebep olur çoğu zaman ki belki olup bitenin onunla hiç ilgisi yoktur. Yargısız infazdır bildiğiniz. Sevgiliniz, eski sevgilisinin yaptıklarını sizden acı acı çıkartıyordur. Bu onu biliyor mu? Bilmeden yapıyor.
Bilinçsizdir hatta. Ama sizin bilmeniz gereken de budur? İzin vermeyin ve dımdızlak kalsın.
Hele ki bunların asla çaktırmayanları vardır ki Allah kimsenin başına vermesindir.
Her sabah sizi "Seni seviyorum aşkım günaydın"larla uyandırır, her saat başı arar. Geceleri "İyi geceler hayatımın anlamı. İyiki varsın" ile biter. Sonra bir gün gelir. Yine sabah harika bir şekilde uyandırılsınız. Ama akşam güzel bitmez. Bir mesajla biter her şey. Eski sevgilisini unutamadığı için sizi sevemediğini, kendisini artık kandırmak istemediğini söyle ve bırakıp gider sizi. Sonra siz de eski sevgilisini unutamayan bir sevgili olursunuz hayırlı olsunnn.

Alkışlı Yorum

Komşu teyze evinde gizli kamera olduğundan şüpheleniyor.
Nedeni ise henüz günü gelmemiş ilaçları almaya gittiğinde eczacının bilgisayara bakıp "Bu ilaçlar evinizde var" demesiymiş. Önce kıyıya köşeye saklamış ama sonuç aynı. Son çare bize bıraktı ilaçları. Bir daha deneyecekmiş.

Sinyal

Temel'e:
- Bak bakalım arabanın sinyalleri çalışıyor mu? demişler.
Temel şöyle demiş:
- Çalışayi, - Çalışmayi, - Çalışayi, - Çalışmayi....