Erkeklerden erkeklere tavsiye

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2013 Güncelleme 13 Mart 2013, 00:00
Erkeklerden erkeklere tavsiye

İÇİNDEKİLER

Hep kadınlardan erkeklere tavsiyeler ve erkeklerden kadınlara tavsiyeler diye yazdık.
Bakalım bir de erkeklerden erkeklere nasıl tavsiyeler var: Sen sen ol sakın evlenmek gibi bi hata yapma birader. Bırakın kadınları madınları, Pes'de alın Manchester'ı, Ronaldo'yu çekin sola (Ters ayak, rahat şut atarsınız), Rooney'i, Tevez'i koyun forvete, ohh mis. Kavgada saç çekmeyin, tırmalamayın delikanlı gibi kavga edin. Lan olum, şu saçlarınızı sıfıra vurdurmayın, hele bir de boynunuz uzunsa kaplumbağa gibi dolaşıyorsunuz etrafta. Bir kızla karşılıklı yazışırken, ortama bir erkek girerse, hemen onu rakip bellemeyiniz. Bunu o adamdan önce kız anlar, notunuzu verir. Hee 'Belki çocukluk arkadaşıdır lan?!' diyecek kadar da saf olmayınız, malum uyanıklar çıkabilir. Banyo ve tuvaleti temiz bırakmaya özen gösterin. Ortalığı leş gibi bırakmayın, sırada girecek başka insanların varlığından haberdar olun. Kızların yanında arkadaşlarınızı küçük düşürmeye çalışmayın. Kızlar, halı sahaya istediğiniz zaman (hiç bir zaman) top oynamaya gelmez. Kızlar, sizin dertlerinizi dinlemez. Spor salonuna gidiyorsunuz. İyi hoş da o sürekli aynaya bakma ne oluyor abi? 2 set kelebek yapan, koşup hemen aynaya bakıyor, 'Hmm evet şiştim resmen', 'Yeah resmen Arnold oldum' tavırları falan yapmayın. Bir kıza gerektiğinden fazla değer vermeyin. Bir bakarsınız nasıl olduğunu anlamadan köpeği olup çıkmışsınız ve artık çok geçtir. Diyelim bir ortamdasınız ve tanıdığınız bir hanım da orada. Eğer aranızda duygusal bir durum yoksa, Allah aşkına o kızın yanında nöbetçi gibi durmayın arkadaş. Belki kıza yazmak isteyen birileri vardır ve siz onu ürkütüyorsunuzdur. Halden anlayın defolun gidin. Karnınızı doyurmayı, evi çekip çevirmeyi, kendinize bakmayı öğrenin. Ev işlerinde bağımsızlığınızı kazanmanız, kadınların üstünüzde tahakküm kurmasını engelleyecektir. Bir kıza kapıyı açmadan önce 'İterek mi' yoksa 'Çekerek mi' açıldığına dikkat edin. Hatun peşinde koşup da eğitiminizden, işinizden gücünüzden geri kalmayın. Kariyer yapın. Güçlü olun.
Hatunlar size koşar o vakit.
Arabayla seyir halindeyken durakta bekleyen hatunlara korna çalmaktan vazgeçin.
Bugüne kadar bu kornanın bir işe yaradığı görülmemiş, dikkat çekmek istiyorsan, ilkokul çocukları gibi kolunu bandajla sar, ne biliyim geçici dövme filan yap.
Bu adam bana Hababam Sınıfı'ndaki Kül Yutmaz'ı anımsattı.
Yapma la şirefsiz gidiklanıyam.
Len eccuk du Allah aşkıaaa.
Len bak tırmığı atıyam şimdi.

* * *
BİR FIKRA
Uzun sürmüş bir gecenin ardından, iş arkadaşları ile kahvaltı yapılacaktır. Mönüye bakarak: - Aaa erotik dondurma çıkmış!! - Erotik mi? Bakıyım. - Hee aha şurda yazıyor. - Ne erotiği bee. Ekolojik yazıyor. - Uyumamız lazım. - Hahaha. Harbiden.


LÜTFİ ALBAYRAK