Erkek annesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2012 Güncelleme 23 Mayıs 2012, 00:37
Erkek annesi

İÇİNDEKİLER

Oğlum güzel yavrum hastayım kalk bana bir bardak su ver. -Tamam anne şu pozisyon bir bitsin. -Oğlum yarım saat önce bir bardak su istedim senden. -Getiriyorum anne! -Kalsın kalsın getirme ben alırım suyumu. Ah başım besle büyüt sonra bir damla su getirmesin sana ah belim! -Anacım özür dilerim sen yat ben hemen getiriyorum suyu. -İstemiyorum senin suyunu kalsın. Evlenince karına getirirsin.
Azcık başım ağırıyor dese doktor doktor dolaştırırsın. El kızı parmağında oynatır seni ah oğlum.

* * *
-Oğlum ne bu dolabının hali?
Dün düzelttim daha. -Alttaki kazağı alırken dağıldı. -Alttaki kazakmış kazak örsünler başına. -Anne o çorap değilmiydi ya! -Sen annenle dalga geç evlen görcem ben seni. Ah oğlum ah el kızı nasıl düzene koyuyor adamı görürsün.

* * *
-Anne bu yemeğin tuzu eksik. -Tuz kadar başına taş düşsün senin. Anne eline sağlık düşünüp en sevdiğim yemeği yapmışsın demiyorsun da tuzu eksik diyorsun. -Anne ben kapuska sevmemki Gönlün olsun diye yiyorum. -Yeme oğlum yeme yemek zorunda değilsin. Evlen göreceğim ben seni. Elin kızı dayasın 3 öğün makarnayı bak en sevdiğin yemek olmuyor mu?

* * *
-Anne çoraplarım nerde? -Sağdan soldan topluyorum o çorapları yıkayıp koyuyoruz çekmeceye al giy -Bulamadım! -Nasıl bulamadın bakmıyorsun ki al işte. -Anne bunların biri siyah biri lacivert gibi. -Bak bu dağınıklıkla hiçbir kız almaz seni alanda katlanmaz sana 2 günde babasının evine kaçar gider. Ah oğlum ah el kızı biri siyah biri beyaz çorap giydirirde sana ne olduğunu anlayamazsın.

* * *
-Anne şu gömleğimi ütülesene. -Ütülü gömleklerden birini giysen olmazmı oğlum? -Olmaz bunu giyeceğim. -Evlen karın ütülesin. Tabi ütülerse. -Ütüleyecek tabi. -Göreceğim ben seni o zaman ah oğlum ah el kızı ütüsüz gömlek giydirir gık diyemezsin.


* * *
KADIN BİLGİSAYAR OLURSA
HARD-DISK tipi kadın: Her şeyi hafızasında saklar. RAM tipi kadın : İşiniz bittiği anda sizi de unutur. WINDOWS tipi kadın: Herkes hiçbir şeyi doğru dürüst yapamadığını bilse de kimse onsuz yaşayamaz. EXCEL tipi kadın: Söylendiğine göre birçok kabiliyeti olmasına rağmen birçok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır. SCREENSAVER tipi kadın : Eğlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz. İNTERNET tipi kadın : Erişilmesi zorlu olan tiptir. SERVER tipi kadın : İhtiyacınız olduğundan her zaman meşguldür. MULTİMEDIA tipi kadın : Korkunç şeylerin güzel gözükmesini saglar. E-MAIL tipi kadın : Her 10 sözünden 8'i anlamsızdır. VİRUS tipi kadın : Bir başka ismi de "Eş"tir. Hiç beklemediğiniz bir anda gelir kendisini yerleştirir ve kaynaklarınızı kullanmaya başlar.
Kurtulmaya çalıştığınızda kesin bir şeyler kaybedersiniz eğer kurtulmazsanız her şeyinizi kaybedersiniz.

LÜTFİ ALBAYRAK