Beykoz Belediye Başkanlığı 5 müfettiş yardımcısı alımı yapacak

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan Beykoz Belediye Başkanlığı 5 müfettiş yardımcısı alım ilanı dikkat çekti.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2022, 12:12 Güncelleme 27 Ocak 2022, 12:12
Beykoz Belediye Başkanlığı 5 müfettiş yardımcısı alımı yapacak

İÇİNDEKİLER

Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 5 müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak müfettiş yardımcılarının Teftiş Kurulu Müdürlüğünde görevlendirileceği açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi.

İşte Beykoz Belediyesi müfettiş yardımcısı alım ilanı sınavına giriş şartları
Müfettiş Yardımcılığı Mesleki Giriş Sınavı'na katılabilmek için aşağıdaki şartları taşımak gerekir:
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel koşulları taşımak.
b) En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.
c) Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1987 tarihi ve daha sonra doğanlar).
ç) Erkek adaylar için, askerlikle ilişiği bulunmamak.
d) Müfettiş olarak görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hali bulunmamak.
e) ÖSYM tarafından (A) grubu kadrolar için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından birisine katılmış olup, KPSSP31 veya KPSSP48 puan türlerinin birinden en az 70 puan almış olmak (Adaylar başvuruyu belirtilen puanlardan sadece birisi üzerinden yapabilecekleri için sahip oldukları en yüksek puan türünü kullanmaları lehlerine olacaktır).
f) Bu sınava daha önce katılmamış veya en fazla bir defa katılmış olmak.
g) Karakter, sicil, ifade ve temsil yeteneği, tutum ve davranış yönünden müfettişlik yapabilecek niteliklere sahip bulunmak (Bu koşul, sadece yazılı sınavı kazanan adaylar yönünden söz konusu olup, sözlü sınavdan önce Teftiş Kurulu Müdürlüğünce yapılacak inceleme ile tespit edilecektir).

İlanla ilgili diğer bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN