MSÜ sitesi çöktü mü? MSB personel temin sitesine neden girilmiyor? MSÜ sonuçları…

MSÜ sitesi çöktü mü? MSB personel temin sitesine neden girilmiyor? Sorgulamaları gündemde yoğun bir şekilde araştırılır oldu. Bugün MSÜ tercih sonuçları açıklandı ve ardından binlerce kişi siteye girmeye başladı, kimisi ise aradığı https://personeltemin.msb.gov.tr/ sayfasına ulaşamıyor ve sayfada yüklenme problemi yaşanıyor. Peki MSÜ tercih sonuçları nasıl öğrenilir, sayfa neden açılmıyor, çözümü var mı?

Giriş Tarihi 11 Haziran 2021, 14:07 Güncelleme 11 Haziran 2021, 14:07
MSÜ sitesi çöktü mü? MSB personel temin sitesine neden girilmiyor? MSÜ sonuçları…

İÇİNDEKİLER

MSÜ sitesi çöktü mü? MSB personel temin sitesine neden girilmiyor? Sorgulamaları arama motorları üzerinden yapılmaya başlandı. 2021 yılı askeri öğrenci temini 2'nci seçim aşamaları tercih işlemleri sonuçları bugün belli oldu ve https://personeltemin.msb.gov.tr/ sayfasından ulaşılabileceğinin açıklanmasının ardından sitede yoğunluk başladı. Peki MSÜ sonuç sayfasına nasıl giriş yapılır?

MSÜ SİTESİ ÇÖKTÜ MÜ?

Millî Savunma Üniversitesi'nden yapılan açıklamada "2021 Yılı Askerî Öğrenci Temini ön başvuru sonuçları yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verildi. Bu açıklamadan sonra site yoğunluk nedeniyle çöktü, en kısa zamanda problemin çözülmesi bekleniyor.

ŞEHİT/GAZİ ÇOCUĞU OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE!

Şehit ve gazi çocuğu olan adaylar tercih işlemleri sırasında "Bilgilerim" sekmesinden Şehit / Gazi Belgesi yükle düğmesine basarak ilgili kurumlardan aldıkları "Şehit/Gazi Yakını" belgelerini uygun formatta yükleyeceklerdir. Şehit ve gazi çocuklarından 2021-MSÜ sınavında belirlenecek "Seçim Aşamaları Çağrı Taban Puanının" %90'nını alanlar, ikinci seçim aşamalarına çağırılacaktır. Aday çağrı sayıları kontenjan miktarına göre belirlenecektir.

HAVA HARP OKULU'NU (HHO) TERCİH EDECEK ADAYLARIN DİKKATİNE!

Hava Harp Okulu için yapılacak seçim aşamalarına sadece ilk tercihi Hava Harp Okulu olan adaylar arasından MSÜ-SAY puan sırası ve çağrı kontenjanına göre çağrı yapılacaktır. Hava Harp Okulunu ikinci ve sonraki tercihlerine koyan adaylar Hava Harp Okulu için aday olamayacaklardır.

BANDO ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULUNU TERCİH EDECEK ADAYLARIN DİKKATİNE!

Bando Astsubay Meslek Yüksekokulunu tercih eden adaylardan çağrı kontenjanına girenler mülakat aşamasını müteakip Müzik Yeteneği ve Müzik Bilgisi Seviye Tespit Sınavına alınacaktır. Müzik Yeteneği ve Müzik Bilgisi Seviye Tespit Sınavı, teori ve çalgı performansı olmak üzere iki ana bölümden oluşacaktır.

Güzel Sanatlar ve Konservatuvar Liseleri programlarından mezun olacak/olan adaylar, MSÜ sınav puanına bakılmaksızın (puanı hesaplanan adaylardan) öncelikli olarak sınavlara çağrılacaktır.

Diğer Lise ve Dengi Okullardan mezun olacak/olan adaylar arasından 1'inci tercihi Bando Asb. Meslek Yüksekokulu olan adaylar en yüksek puan türüne göre sıralanarak kalan kontenjan miktarı kadar aday sınavlara çağrılacaktır. Harp okulları veya diğer Astsubay Meslek Yüksekokulları için çağrıya hak kazanan adaylar, tercihleri arasında Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu yer alıyor ise tercih sırasına bakılmaksızın Müzik Yeteneği ve Müzik Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na alınırlar.