İŞKUR temizlik görevlisi alım ilanları - En az ilkokul mezunu 666 kişilik temizlik görevlisi alımı yapılıyor

İŞKUR tarafından Türkiye geneli en aktüel iş bültenleri yayınlandı. Yayınlanan ve müracaatı devam eden iş bültenleri kapsamında, Türkiye geneli en az ilkokul mezunu 666 kişilik temizlik görevlisi alımı yapan İŞKUR, müracaatları online olarak da kabul ediyor. Özel sektör ve kamu kurumu bünyesine yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve sağlık problemlerinin bulunmaması gerekmektedir.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2021, 08:57 Güncelleme 07 Haziran 2021, 10:10
İŞKUR temizlik görevlisi alım ilanları - En az ilkokul mezunu 666 kişilik temizlik görevlisi alımı yapılıyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından özel sektör ve kamu kurumlarına en az ilköğretim mezunu 666 kişilik temizlik görevlisi alımı yapılıyor. İŞKUR başvuru şartları ve İŞKUR'a kayıt sayfası haberimizde…

TEMİZLİK PERSONELİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Söz konusu temizlik görevlisi alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylar, BURAYA tıkladıktan sonra açılan pencerede kendilerine uygun ilanların özel başvuru şartlarını görebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilkokul mezunu olmak,

Sağlık problemi bulunmamak,

Takım çalışmasına yatkın,

Kişisel temizliğine önem veren,

Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun,

18 - 40 yaş aralığında.

İŞKUR KAYIT İŞLEMLERİ

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Müessese hizmetlerinden faydalanmak isteyen iş arayanların Müessese portalına aza olarak veya bizzat Müessese birimlerine müracaat eterek kayıt olmaları gereklidir. Galibiyetli bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan birey hakkında bütün ve doğru bilgilerin bulunması gereklidir. Gerek internet üzerinden gerekse Müessese personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile alakalı bilgileri bütün ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça ehemmiyetlidir. Bu sebeple, lütfen şahsi, bağlantı, eğitim, iş ve değişik bilgilerinizi bütün ve doğru olarak sisteme giriniz.

İŞKUR KAYIT KOŞULLARI NELER?

İş arayanların Müessesemize kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan temel alınır. Beyanların reel dışı olmasından Müesseseye hiçbir mesullük yüklenemez.