Mersin Üniversitesi 35 öğretim üyesi alımı yapacak! İşte istenen belgeler

Basın İlan Kurumu aracılığı ile yayınlanan personel alım ilanları arasına yenileri eklendi. Güncel ilanlar arasında Mersin Üniversitesi'nin 35 öğretim üyesi alım ilanı da yer aldı.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2021, 10:25 Güncelleme 25 Mayıs 2021, 10:25
Mersin Üniversitesi 35 öğretim üyesi alımı yapacak! İşte istenen belgeler

İÇİNDEKİLER

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 35 öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak öğretim üyelerinin hangi fakülte ve branşlarda görevlendirileceği açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi.

İşte Mersin Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı başvurusu için bilgiler:
- İlan başvuru evraklarına http://pdb.mersin.edu.tr/birim/205/akademik-personel-sube-mudurlugu web sayfasında bulunan İlan Başvuruları
menüsünden ulaşılabilmektedir.
- Profesör ve Doçent ilanına başvuru yapacak adayların İlan Başvuruları menüsündeki "MEÜ. Akademik Ölçüt Tercih Beyan Belgesi"ni mutlaka
doldurmaları gerekmektedir.
- İlan başvuru formu ve başvuru formunda belirtilen belgeleri de içeren yayın dosyası Profesörlük için 6 takım [Flash Bellek], Doçentlik için 4 takım [Flash Bellek] ve Doktor Öğretim Üyesi için 4 takım [Flash Bellek] olarak hazırlanması gerekmektedir.
- Ayrıca ilan başvuru formu ve ilan başvuru formunda istenen belgeler (yayınlar hariç) fiziksel olarak da teslim edilmelidir.
* 2547 sayılı Kanun'un Ek 38. maddesi uyarınca belirlenen %20'lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu ilanıdır. Bu kadro için sadece 2547 sayılı Kanun'un 50/d maddesi uyarınca Üniversitemize atanıp, ilanın yayın tarihinden itibaren geriye dönük son 1 (bir) yıl içerisinde Doktorasını tamamlayanlar başvuru yapabilecek olup, kota sayısından fazla başvuru olması halinde kota sayısı kadar atama yapılabilecektir.
Bunun dışındaki Doktor Öğretim Üyesi kadroları %20'lik kota kapsamında değildir.
Başvuru önkoşullarını sağlamayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Yanlış beyanda bulunarak atanmaya hak kazananların atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN