İstanbul Galata Üniversitesi 19 öğretim üyesi alımı yapacak! İşte detaylar

Basın İlan Kurumu'nun ilan sitesi üzerinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. İlanlar arasında sürekli olarak güncelleri ekleniyor. Son eklenen ilanlar arasında İstanbul Galata Üniversitesi'nin 19 öğretim üyesi alım ilanı da yer aldı.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2021, 14:08 Güncelleme 09 Mayıs 2021, 14:08
İstanbul Galata Üniversitesi 19 öğretim üyesi alımı yapacak! İşte detaylar

İÇİNDEKİLER

İstanbul Galata Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 19 öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak öğretim üyelerinin hangi fakülte ve branşlarda görevlendirileceği açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için istenen belgeler de belirtildi.

İşte İstanbul Galata Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı başvurusu için istenen belgeler:
Adayların, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metnini vermeleri gerekmektedir. Başvurmak istedikleri bölüm ve kadro unvanının yer aldığı imzalı başvuru dilekçesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, e-Devlet kapısından onaylı lisans, yüksek lisans ve doktora (uzmanlık) mezuniyet belgeleri, yabancı ülkelerden alınmış diplomalar için YÖK denklik belgesi, İngilizce dil belgesi (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı), Doçent ve Profesör kadrosuna başvuranların onaylı doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını süresi içinde, Dr. Öğretim Üyesi ve Doçent kadrosuna başvuranların 1 adet basılı kopya ve 3 adet dijital kopya (PDF formatında USB Flash Bellek) olarak, Profesör kadrosuna başvuranların 1 adet basılı kopya ve 5 adet dijital kopya (PDF formatında USB Flash Bellek) olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanla ilgili tüm bilgiler içim tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN