Kadınlara evde 1.500 TL kazanma fırsatı! İŞKUR evde paketleme başvurusu nasıl yapılıyor? Kazanmak isteyen akın etti!

İŞKUR, çalışma hayatına katılamayan ev kadınlarına yönelik yeni bir projeyi devreye aldı. Kadınlar, projeyle birlikte 1.500 TL kazanma imkanına kavuştu. Evde paketleme işi yapmak isteyenlerin, adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Başvuru yapanların eğitim sertifika belgeleri İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Paketleme işi geldiğinde ise İŞKUR başvuranın cep telefonuna mesaj gönderecek. Farklı el işleri için gelen teklifi kabul eden kadınlar evde 3-4 saatlik çalışmalar ile bin liranın üzerinde gelir elde edebilirler.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2021, 08:37 Güncelleme 06 Mayıs 2021, 08:37
Kadınlara evde 1.500 TL kazanma fırsatı! İŞKUR evde paketleme başvurusu nasıl yapılıyor? Kazanmak isteyen akın etti!

İÇİNDEKİLER

Tek tek açıklandı! İŞKUR'dan kadınlara evde 1.500 TL kazanma fırsatı! Bu kapsamda her türlü iş imkanını araştıran vatandaşların arayış içerisinde oldukları başlıklarından bir tanesi de Evde İş İmkanları. Muhtelif sebeplerden dolayı çalışma yaşamına katılamayan bayanlara müjde... Evde yapılacak iş imkanları temel yeterliliklerin yanı sıra bazı durumlarda spesifik bir becerisi olanlara da hitap edebilecek çeşitlilikte olabiliyor. Buna göre evden para kazanmak isteyenler herhangi bir beceri gerektirmeyen basit işleri yaparak evde çalışabilmekle beraber eğer özel bir yeterlilikleri varsa çok sayıda farklı işte de çalışabiliyorlar.

Başvuru nasıl yapılıyor?

İŞKUR evde iş imkanı fırsatından yararlanmak isteyen ev hanımları ilgili ilanın yayımlanması ile beraber kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formu dolduracak.

İŞKUR BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri ve belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş başvuru formu dolduran kadının cep telefonu ve iletişim bilgileri kayıt edilecek. Ardından sisteme giren iş bilgileri sürekli olarak oluşturulan havuzda uygun nitelikleri olan kadınlarla eşleştirilecek ve bu kadınlara SMS ile kısa mesaj gönderilerek işler gönderilecek. Ev hanımı bu işleri yaptıkça iş başı para kazanacak. Evde kına paketleme, nikah şekeri yapma ve poşet katlamama gibi işler yapılacak.

Kadınlara İŞKUR üzerinden evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar. Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak. Kadınlar bu işler sayesinde günde 3-4 saat çalışacak ve ayda minumum 1000 lira maksimum 2000 lira ek gelir kazanma hakkı elde edecekler. Bu sayede hem ekonomik özgürlüklerini kazanacaklar hem de aile ekonomisine katkıda bulunacaklar.

Evde paketleme işi nasıl yapılıyor?

İŞKUR evde paketleme projesi ile beraber vatandaşlara onlarca farklı iş seçeneği sunuyor. Bunlardan birkaç tanesi; Poşet katlama gibi farklı işlerde yer almak için başvurular devam ediyor.

Kulak çubuklarını ambalajlama

Tel tokları kutulamak

Sabun paketlemek ve yapmak

Kına paketlemek

Bitki çayları paketlemek

Gömlek yakası dikmek

Kravat dikmek

Nikah şekeri yapmak

AYNI ZAMANDA EVDE BUNLARI DA YAPABİLİRSİNİZ!

FREELANCE YAZARLIK

Eğer kişinin evinde bir bilgisayarı varsa yazı yazarak para kazanabiliyor. Bu tarz işler için iş arama platformlarına ya da İŞKUR'a başvurmak mümkün. Ancak evden böyle bir işte çalışabilmek için yazılı anlatım kabiliyeti aranıyor ve işe başlamadan önce kişiden referans olabilecek yazılar istenebiliyor. Ücretlendirme ise genellikle kelime başına bir fiyat belirlenerek yapılıyor.

YOUTUBE İÇERİKLERİ

YouTube son yıllarda popülerliği yükselen platformlardan bir tanesi. Bir YouTube kanalına sahip olan ve burada ürettiği içeriklerle para kazanan YouTuber'ların anlaşılmasının ardından pek çok kişi bunu meslek olarak tercih etmeye başladı. Tamamen evden çalışarak yapılabilecek bu iş için yine bir bilgisayara, akıllı telefona ve kameraya ihtiyaç duyulabiliyor. Kişi eğer izlenmeye değer içerikler üretebilirse ve takipçi sayısını günden güne artırmayı başarırsa videolarda yer alan reklamlar sayesinde ek gelir elde edebiliyor.