Gazi Üniversitesi 81 öğretim üyesi alacak! Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi başvurusu

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan ilanla Gazi Üniversitesi'ne 81 öğretim üyesi alınacağı açıklandı. Yayınlanan ilanda alınacak öğretim üyelerine ilişkin aranan şartlara da yer verildi.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2021, 09:49 Güncelleme 20 Nisan 2021, 09:49
Gazi Üniversitesi 81 öğretim üyesi alacak! Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi başvurusu

İÇİNDEKİLER

Gazi Üniversitesi'ne 81 öğretim üyesi alınacağı açıklandı. İlanda "Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı DMK 48. maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlere istinaden tüm başvurular https://personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak alınacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir."
ifadelerine yer verildi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda başvuracak adaylardan istenen belgeler madde madde aktarıldı.

İşte istenen bazı belgeler:

I) PROFESÖR kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde görev yapacak olup adaylardan istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

▪ BAŞVURU DİLEKÇESİ: (http://personel.gazi.edu.tr/ adresindeki "Formlar" sekmesinde bulunan dilekçe), (İlgili sekmeden indirilecek dilekçe örneğinin, doldurulduktan sonra ıslak olarak imzalanması ve bu şekliyle taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.)
▪ ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ: (Yayın listesinin de olduğu, YÖKSİS üzerinden indirilebilecek ilgili Özgeçmiş de sisteme yüklenebilir.)
▪ LİSANS, YÜKSEK LİSANS, DOKTORA BELGESİ: (Sadece, ilan açıklamasında lisans, yüksek lisans veya doktora mezuniyeti şartı istenen pozisyonlar için bu belge yüklenecektir. İlgili mezuniyet şartı aranmayan diğer pozisyonlar için bu belgenin yüklenmesine gerek yoktur. e-Devlet üzerinden alınacak belge de geçerlidir.)
▪ FOTOĞRAF:(Güncel olmak kaydıyla, dijital ortamda bulunan vesikalık bir adet fotoğrafın veya fiziki vesikalık bir adet fotoğrafın taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.)
▪ NÜFUS CÜZDANI SURETİ: (e-Devlet üzerinden alınacak belge de geçerlidir.)
▪ DOÇENTLİK BELGESİ: (e-Devlet üzerinden alınacak belge de geçerlidir.)

İlana ilişkin detaylı bilgiler için tıklayınız