Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 66 öğretim üyesi alımı yapacak

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları güncellendi. Güncel ilanlar arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin 66 öğretim üyesi alımı yapacağı ilanı da yer aldı.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2021, 10:52 Güncelleme 12 Nisan 2021, 10:52
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 66 öğretim üyesi alımı yapacak

İÇİNDEKİLER

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere 66 öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak öğretim üyelerinin hangi fakülte ve branşlarda görevlendirileceği de açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için istenen belgelerle ilgili de bilgi verildi.

İşte Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı için istenen belgeler:
Profesör kadrosu için: Dilekçe, özgeçmiş ve 6 takım bilimsel yayın dosyası Doçent kadrosu için: Dilekçe, özgeçmiş ve 4 takım bilimsel yayın dosyası.
Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için: Dilekçe, özgeçmiş, doktora ya da uzmanlık belgesi 4 takım bilimsel yayın dosyası. Adaylar bilimsel yayın dosyalarının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, diğer nüshalarını elektronik ortamda (taşınabilir bellek, cd vs.) teslim edebilirler.

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN