İstanbul Galata Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacak! İlan yayınlandı

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden yayınlanan personel alım ilanları arasına her gün yenileri ekleniyor. Güncel olarak eklenen son ilanlar arasında İstanbul Galata Üniversitesi'nin 38 öğretim üyesi alımı yapacağı ilanı da yer aldı.

Giriş Tarihi 26 Mart 2021, 10:50 Güncelleme 26 Mart 2021, 10:50
İstanbul Galata Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacak! İlan yayınlandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Galata Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere 38 öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak akademik personelin hangi fakülte ve branşta görev yapacağı ilan detaylarında yer aldı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için istenen belgelerle ilgili de bilgi verildi.

İşte İstanbul Galata Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanındaki bazı detaylar:
Üniversitemizin çeşitli bölüm ve programlarında görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır.
Başvuru süresi, Resmî Gazete yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün olup; başvurular www.galata.edu.tr internet sayfasından elektronik ortamda kabul edilecektir.
Adayların belirlenen süre içerisinde başvurmak istedikleri bölüm ve kadro unvanının yer aldığı başvuru dilekçesi, YÖK formatlı özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayın listesi, 1 adet
vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, onaylı lisans, yüksek lisans, doktora (sanatta yeterlilik / uzmanlık) mezuniyet belgeleri, onaylı doçentlik belgesi (Doçent ve Profesör Adayları için), yurt
dışından alınan diplomalar için onaylı denklik belgesi ile başvuru yapmaları gerekmektedir.
Bir kişi, birden fazla kadroya başvuramaz

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN